lindsay lohan

Šta novo sprema Lindzi Lohan?

Američka glumica Lindzi Lohan stigla je na Sandens festival kako bi najavila da će producirati i igrati u filmu pod nazivom „Inconceivable“ čije snimanje počinje u martu. Glumici (27) se na najvećem festivalu nezavisnog filma u SAD pridružio i producent i finansijer Rendal Emet koji je Lohanovu – poznatiju po problematičnom privatnom životu nego glumačkim ostvarenjima – nazvao „jednom od najvećih mladih glumica svoje generacije“.
Lohanova je novinarima rekla da joj je drago što je na Sandensu i što se vratila u filmsku industriju.
-Nikada nisam imala tu čast da dođem ovde, da nešto donesem – rekla je Lohan uz široki osmeh. „Sada snimam svoju dokumentarnu seriju i mogu to da pokažem“.
-Lepo je vratiti se među ljude koji su u industriji u kojoj sam i ja od najranijih nogu – dodala je ona.
Za sada se ne zna ko će igrati u novom filmu Lohanove, osim da će glumica pomoći u izboru režisera i glumaca. Ime reditelja trebalo bi da bude poznato iduće sedmice, piše AP.
Lohan je film opisala kao psihološki triler o ženi koja pokušava da vrati nešto što je izgubila i dodala je da se „u mnogim stvarima uklopila u lik“.
Emet je najavio da će gledaoci biti iznenađeni Lohanovom u ovom filmu koji će distribuirati kompanija „Lionsgate“. Na pitanje koga bi htela za film, Lohan je rekla da je pitala Džulijet Luis i još nekoliko drugih glumaca kao i da bi „umrla“ ako bi Džesika Lang pristala.

Povezana vest:  Beograd postaje bogatiji za filmski festival u 2019. godini