Carrie Fisher GravityKeri Fišer potvrdila da se vraća „Ratovima zvezda 7“

Tri glavna lika iz prve trilogije „Ratovi zvezda“ pojaviće se i u sedmoj epizodi serijala koju će režirati Džej Džej Abrams, tvrdi glumica Keri Fišer.
Fišer koja je igrala princezu Leju u originalnoj trilogiji rekla je da će se svi glavni likovi vratiti i da će snimanje početi kasnije ovog proleća.
Glumica je dodala da se raduje povratku starom liku. „Volela bih da imam staru frizuru (dve punđe oko ušiju) ali sa sedom kosom. Mislim da bi to bilo smešno“, rekla je ona a prenose britanski mediji.
Mark Hamil, koji je igrao Luka Skajvokera u toj trilogiji, juče je odbio da komentariše da li će reprizirati svoju ulogu.
-Jedini lik za koga sam siguran da se vraća je moj drugar Artuditu (R2D2). Ne prestaje da bipće o tome“, rekao je on i dodao da ne pokušava da bude šaljiv ili tajanstven. „Čim nešto saznam obavestiću sve. Ali nista još nije dogovoreno.
Mediji su nedavno preneli da će se Epizoda sedam fokusirati na Skajvokera, Leju i Hana Sola (koga je igrao Harison Ford). Abrams je prošlog vikenda saopštio da je scenario za film gotov kao i da je razgovarao o jednoj od uloga sa Džesom Plemonsom (Čista hemija).
Epizoda sedam u bioskope stiže na Božić 2015. i biće to prvi film iz serijala „Ratovi zvezda“ o kada je tvorac serijala Džordž Lukas prodao sva prava Dizniju za četiri milijarde dolara pre dve godine.
Studio sada planira novu trilogiju filmova kao i različite spinofove originalnih filmova gde će glavni junaci biti Solo, Joda i Boba Fet.

Povezana vest:  Posle problema s pijančenjem, Danijel Redklif se pretvara u uzornog teen idola