Harry-Potter-and-the-Deathly-Hallows-Part-2-2011-Wallpaper-MovieJ. K. Rowling: Hermione se trebala udati za Harryja Pottera

Hermione Granger, najbolja prijateljica Harryja Pottera i Rona Weasleyja, trebala je završiti s mladim čarobnjakom, priznaje autorka knjiga J. K. Rowling u izjavama koje su u medijima objavljene u nedelju.
Mlada žena koja na kraju pada u naručje Rona, bolje bi prošla s junakom sage, tvrdi spisateljica i procenjuje da bi se Hermione i Ron sigurno morali obratiti bračnom terapeutu.
-Iz razloga koji nemaju puno veze s književnošću nego više s mojom željom da se držim prvobitnog zapleta, Hermione završava s Ronom – kaže Rowling u intervjuu za Wonderland Magazine koji izlazi petkom, a čije je delove objavio Sunday Times.
-Znam, žao mi je, mogu zamisliti bes obožavatelja, ali ako ću biti potpuno iskrena, sad vidim bolje. To je izbor koji sam učinila iz vrlo ličnih razloga, a ne zbog verodostojnosti – dodaje autorka knjiga.
-Lomim li srca ljudi kad to kažem? Nadam se da ne – zaključuje J. K. Rowling na pitanje britanske glumice Emme Watson koja je tumačila ulogu Hermione u filmu.
Ona se slaže s autorkom: – Mislim da ima obožavatelja koji to također znaju i koji se pitaju bi li je Ron zaista usrećio.

Povezana vest:  Jubilarna, 20. Sinemanija od 24. do 31. oktobra