Vikend za zaljubljenje u CineplexxuVIKEND ZA ZALJUBLJENE U BIOSKOPU CINEPLEXX

Povodom obeležavanja Dana zaljubljenih, bioskop Cineplexx je pripremio interesantnu akciju za svoje romantične posetioce. Priliku da zabeleže svoj pravi filmski trenutak i osvoje godišnju ulaznicu za Cineplexx imaće svi posetioci bioskopa, koji se u naredna tri dana fotografišu u specijalnom, ljubavnom kutku na ulazu bioskopa u Beogradu i Kragujevcu.
Na velikom platnu bioskopa Cineplexx od danas možete pogledati romantični film „Zimska priča“, priču o čudu, isprepletenim sudbinama i večnoj borbi dobra i zla reditelja Akive Goldsmana sa Kolinom Farelom, Raselom Krouom u glavnim ulogama.
Fotografije u okviru nagradnog konkursa će biti postavljene u posebnom albumu na Facebook stranici Cineplexx Srbija. Svoj zabeleženi trenutak možete poslati na email adresu [email protected] do nedelje, 15. februara od kada počinje glasanje i traje do 24. februara, kad je ujedno i proglašenje pobednika.
Autore fotografija sa najviše lajkova očekuju sjajne nagrade, među kojima su knjige izdavačkih kuća Laguna i Makart, dok pobednički par očekuje godišnja ulaznica za bioskop Cineplexx.

Povezana vest:  Film “Zaspanka za vojnike” na centralnoj proslavi obeležavanja završetka Velikog rata