FREE BIRDSSimpatične ćurke od 20. februara u bioskopima!

Najnoviji 3D animirani film „ĆURKE NA SLOBODI (FREE BIRDS)“, koji u domaće bioskope stiže 20. februara.
Ova zabavna i duhovita animirana avantura je sinhronizovana na srpski jezik a glasove glavnim likovima pozajmili su naši poznati glumci Dubravko Jovanović (Redži), Vojin Ćetković (Džejk) i Sloboda Mićalović Ćetković (Dženi).
„Ćurke na slobodi“ nastavljaju komičnu tradiciju drugarske komedije, u kojoj se nalaze dva nekompatibilna heroja, u ovom slučaju dva ćurana: samoživi pametnjaković, Redži i priglupi, neustrašivi Džejk. Njih dvojica će se naći u potpuno neverovatnoj avanturi koja će im promeniti živote.
„Želeli smo da ovaj film u svojoj srži prenese značenje prijateljstva, lojalnosti i pravo značenje izraza ‘učiniti pravu stvar’,“ kaže producent Štraus. Stern dodaje: „Igrali smo se sa sparivanjem različitih ličnosti da bismo stvorili dosta humorističkih nesuglasica. A kad smo počeli da istražujemo ćurke, upotrebili smo stvarne razlike – one koje su odgajane na farmi protiv onih odgajanih u divljini; genetički modifikovano protiv prirodnog – da bismo stvorili potpuno različiti tandem.“
Pogledajte trejler filma OVDE!

Povezana vest:  Za svakog po nešto – Ledeno doba: Veliki udar u svim verzijama