Predstavljanje animiranog filma Gospodin Pibodi i SermanAvanture gospodina Pibodija i Šermana u Happy Meal-u i u McDonald’s restoranima

Na konferenciji za medije održanoj u McDonald’s restoranu na Terazijama, ekipa glumaca, koja je sinhronizovala ovu avanturu, predstavila je animirani film ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D“ koji će svoju pretpremijeru imati u subotu, 1. marta, u bioskopu „Cineplexx Delta City“.
Glas glavnom junaku, Gospodinu Pibodiju, pozajmio je prvak pozorišta ,,Atelje 212″, Svetislav Bule Goncić, dok su ostalim likovima glasove dali glumci: Radoslav Milenković, Jasmina Avramović, Jadranka Bugarski, Marko Marković, Milan Antonić, Jelena Stojiljković, kao i deca, polaznici škole ,,Bis“, Marija Simović i Vasa Prvulović, čija je mentorka Dušica Novaković. Dreamworks je režiju sinhronizacije ovog filma na srpski poverio glumcu Draganu Vujiću.
Pravo sa bioskopskog platna, gospodin Pibodi i Šerman nastavljaju svoju avanturu u McDonald’s restoranima. U novoj Happy Meal ponudi nalazi se osam zabavnih logičkih igrica, koje su inspirisane likovima iz filma i njihovim putovanjem kroz vreme – od Egipta do renesansne Italije. Najmlađi će moći da se zabave i nauče nešto novo uz iks oks igricu, da pronađu pravi put u tri različita lavirinta gospodina Pibodija, da testiraju logičke sposobnosti uz Šermanovu „rubikovu“ kocku i kroz sklapanje WABAC vremenske mašine.
Svi posetioci premijere ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D“ koji dođu kostimirani u omiljenog istorijskog junaka dobiće na poklon vaučer za „Happy Meal“ obrok sa igračkama ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D“, koji će se u ponudi restorana „McDonald’s“ naći od 28. februara.
Naravno, još zabave decu očekuje i u Happy Studiju. Avanture gospodina Pibodija i Šermana verno su prenesene i u digitalnom obliku, a igrama, na srpskom jeziku, možete pristupiti na računaru ili mobilnom uređaju na adresi www.happystudio.com.
Kao specijalno iznenađenje, u pojedinim McDonald’s restoranima širom Srbije, biće organizovana „Potraga sa gospodinom Pibodijem“. U ovoj igri moći će da učestvuju svi gosti McDonald’s restorana, koji će za cilj imati da pronađu sakrivene nalepnice sa likovima iz filma „Gospodin Pibodi i Šerman“ i fotografišu ih.

Povezana vest:  Benisio del Toro kao negativac u "Zvezdanim stazama 2"