angelina jolie

Anđelina Džoli oduševila na probi za dodelu Oskara

Za svet, ona je humanitarac, superzvezda, glumica i polovina najglamuroznijeg para Holivuda. Ali za one koji su juče sa Anđelinom Džoli radili na probama za predstojeću dodelu Oskara, bila je samo Endži.
Oskarovka (38), koja je prošle godine dobila počasnu nagradu Džin Hersolt stigla je u Dolbi teatar kako bi uvežbala tekst koji će izgovoriti pred milionima gledalaca u nedelju uveče.
Posle toga, Džoli je ćaskala sa producentima dodele nagrada, a grupi studenata koji su izigravali dobitnike predstavila se kao Endži, piše AP.
„Učinićete da ta noć bude zabavna“, rekla je ona zanesenim studentima, a jedan od njih joj je poručio da je bila „sjajna na sceni“.
-Nisam pala – uzvratila je ona uz osmeh i priznala da su srebrne cipele sa otvorenim prstima, koje je uparila sa kapri pantalonama i džemperom, upravo obuća koju će nositi na ceremoniji. „Kada uradite ovo nekoliko puta, naučite da nosite obuću koju će te nositi i na taj dan“, objasnila je Džoli.
Glumica je takođe uvidela da su joj slova na teleprompteru previše sitna. „Nosila sam ranije naočare“, objasnila je ona.
Džoli je uručila nagradu „dobitniku“ i potom ga i zagrlila na šta je on prokomentarisao: „Ja sam jedan prokleti srećnik, bar tokom ove probe“.

Povezana vest:  'Hari Poter i relikvije smrti 2' premijerno u Beogradu