Nesudjena mladaPremijera španske komedije „Nesuđena mlada“

Premijera najgledanije španske komedije u protekloj godini „Nesuđena mlada“ biće održana u petak, 14. marta, u bioskopu „Sinepleks Delta siti“, a od narednog dana film će biti na redovnom repertoaru.
Uoči premijere od 20 sati, u holu ispred bioskopa biće održana revija venčanica, a potom će modeli u sali bioskopa bacati bidermajere u publiku, u kojoj će se naći i poznate zvanice, najavili su danas organizatori.
„Nesuđenu mladu“ (Tres Bodas De Mas) režirao je Havijer Ruiz Kaledra. a scenario su pisali Pablo Alen i Breikso Kral.
Uloge igraju Inma Kuesta, Martin Rivas, Kvim Gutierez, Maria Boto, Rosi De Palma, Berto Romero, Palo Leon, Laura Sanćes.
Ovaj film je imao sedam nominacija za špansku nacionalnu nagradu „Goja“, dobio drugu nagradu na festivalu „Crne noći“ u Talinu, a prikazan je i na zatvaranju festivala u Veneciji.
Reditelj je izjavio da se, kada je pročitao scenario, zaljubio u glavnu junakinju. Rut (Inma Kuesta) je šarmantna devojka od 30-ak godina koja izgubi kontrolu nakon nekoliko pića i nije sigurna kako se zove momak pored koga se sledećeg jutra probudi?
Ona odlazi na venčanja bivših „frajera“, na kojima mora da dokaže svima da nije sama i ogorčena, što je savršena situacija za komediju, dodaje reditelj.
„Da li postoji bilo šta gore od toga da budeš pozvana na venčanje bivšeg dečka? Svakako da postoji – da budeš pozvana na tri takva venčanja za mesec dana, da ne umeš da odbiješ pozive i da je jedina osoba koja pristaje da ti na tim venčanjima glumi dečka tvoj novi asistent sa posla“, navodi se u najavi filma „Nesuđena mlada“.

Povezana vest:  Održana svečana premijera filma „Vampir“ u Kombank dvorani