Godzilla 2014 posterNovi trejler filma GODZILA 3D

Svetska filmska javnost i fanovi sa nestrpljenjem očekuju maj kada nam iz studija Warner Bros. stiže nova verzija priče o čudovištu koje preti čovečanstvu , Godzili. Ovaj put Holivud nam predstavlja Godzilu u sjajnom 3D-u i i gledaoci će biti bliži monstrumu više nego ikad. Sjajna glumačka podela na čelu sa Eron Tejlor – Džonsonom (Ana Karenjina , Kick – Ass) , obezbedjuje filmu i kvalitet iznad sirove holivudske akcije,a najsavremeniji specijalni efekti kombinovani sa 3D tehnikom vas „opasno“ približavaju akciji.
Drevno dzinovsko stvorenje slučajno biva probudjeno od strane čovečanstva koje ni ne sluti da to može da bude njegov kraj. Godzila iza sebe ostavlja samo pustoš i uništenje a čovek ne poseduje niti jedno delotvorno oružje kojim bi mogao da je zaustavi. Grupa hrabrih odmetnika na čelu sa mladim Fordom Brodijem (Eron Džonson) nalazi se na putu mogućeg rešenja za spas ljudske rase i čitave naše civilizacije.
U nestrpljivom iščekivanju majske premijere filma predstavljamo vam ekskluzivni najnoviji trejler za film koji možete pogledati OVDE!

Povezana vest:  Zagreb dobio festival filmova fantastike