noah poster

Večeras premijera filmskog spektakla „Noje“ u SC

Američki igrani film „Noje“ (Noah), u režiji Darena Aronovskog, biće premijerno prikazan večeras u „Sava centru“, najavio je distributer „Taramaunt“. Spektakl sa vrhunskim efektima inspirisan je epskom pričom o hrabrosti, požrtvovanju i nadi.
Dobitnik Oskara Rasel Krou igra naslovnu ulogu, čoveka izabranog za misiju spasavanja sveta od apokaliptične poplave. Uz Kroua, sjajnu glumačku ekipu čine Dženifer Koneli, Ema Votson, Logan Lerman, Rej Vinston i Entoni Hopkins. 
Scenario u žanru drame i fantazije napisali su Aronovski i Ari Handel. Nikada ranije nije priča o Noju ispričana na velikom platnu sa takvom živošću, pozivajući gledoce da iskuse neverovatne događaje kroz oči i emocije Noja i njegove porodice, dok prolaze kroz strah i veru, uništenje i trijumf, poteškoće i nade, ističe se u najavi.
-Publika može da očekuje sve prepoznatljive trenutke, barku, životinje, decu razvrata, prvu dugu, golubicu…, ali su oni predstavljeni u novom i neočekivanom svetlu. Umesto da ponavljamo ono što je već viđeno, pažljivo smo proučili Knjigu Postanja i stvorili okruženje u kojem su ova čuda mogla da se dese – izjavio je Aronovski, poznat po filmovima „Rekvijem za snove“, „Izvor života“, „Crni labud“, „Rvač“.

Povezana vest:  "Ne znam kako joj polazi za rukom" premijerno 20. oktobra u Koloseju