Predstavnici kompanije OSA - Boris Tanackovic Menadzer prodaje Canon Océ i Aleksandar Dobrijevic Menadzer prodajnog programa Canon Océ sa ostalim dobitnicima iz regionaKompanija OSA računarski inženjering dobila četiri priznanja Canon partnerske mreže

Kompaniji OSA računarski inženjering pripala su čak četiri priznanja za najuspešnijeg partnera Canon partnerske mreže, koja se svake godine dodeljuju najboljim partnerima na regionalnom Canon Kick-off sastanku. Ove godine, u konkurenciji svih Canon parnera iz Adriatik regije, OSA je osvojila priznanja kojima se nagrađuje pouzdano partnerstvo, profesionalni odnos i ekspertiza u kategoriji štampe velikog formata (LFP) i proizvodne štampe, ali i konstantan rast na regionalnom tržištu i izvanredan prodajni učinak, čime je još jednom potvrdila poziciju lidera na tržištu.
Kriterijumi prema kojima se Canon partneri rangiraju su poslovni rezultati, ekspertiza, podrška korisnicima i usluge servisiranja. Ove godine, u konkurenciji za regionalne Adriatik nagrade bili su svi Canon partneri iz ove regije kojoj pripadaju zemlje bivše Jugoslavije i Albanija.
Kompanija OSA pruža svojim partnerima i kupcima adekvatne uređaje za njihove potrebe i odličnu tehničku podršku i servis, što Canon, vrhunski svetski proizvođač profesionalne opreme za štampu i jedan od lidera na polju fotografije, prepoznaje i osnažuje. Osvojena priznanja ukazuju na to da Srbija ima odlične predstavnike u okviru IT industrije koji je na najbolji način predstavljaju u Evropi i svetu.
Tokom godišnjih Canon Kick-off sastanaka partnera, održavaju se korporativna predavanja na različite teme sa ciljem boljeg upoznavanja sa proizvodima, najave novih proizvoda koji će se pojaviti na tržištu, ali i različite specijalizovane radionice koje omogućavaju prisutnima da unaprede svoja znanja i razmene poslovna iskustva iz različitih oblasti.

Povezana vest:  LG Styler uređaji na bazi veštačke inteligencije na IFA sajmu