red-bull-racersRed Bull Racers – igrica za ljubitelje brze vožnje

Startuj motor i pokreni svoju trkačku karijeru na mobilnom telefonu.
Nakon neverovatnog uspeha koji je postigla igrica Red Bull Kart Fighter 3, koja je downloadovana čak pet miliona puta, od Bongfisha i Red Bull Media House stigla je nova trkačka igrica za mobilne telefone i tablet računare – Red Bull Racers.
Svim ljubiteljima brze vožnje i adrenalina, Red Bull donosi priliku da na svom mobilnom telefonu otpočnu trkačku karijeru. Red Bull Racers ima tri discipline: Formula, Offroad i Street.
Na raspolaganju vam je preko 100 različitih događaja na 21 stazi. Igrač započinje karijeru u kartingu, a što je uspešniji prelaziće u više nivoe takmičenja i imaće bolje vozilo. Postoje četiri kategorije: Elimination, Rivals, Cup i Endurance, u kojima morate uspešno da završite trke kako biste otključali još izazovnih staza i boljih automobila.
Ukoliko budete dovoljno dobri moći ćete da se nađete „za volanom“ najpoznatijeg trkačkog automobila u 2013 – Infiniti Red Bull RB9, četvorostrukog šampiona u F1 Sebastijana Fetela. Najbolje mobilne trkače čekaju i drugi šampionski automobili. Najbrže vreme i put do pobedničkog postolja ne zavise samo od jačine motora u vozilu. Najbitniji momenat u Red Bull Racers jesu instinkti i umeće „vozača“ odnosno igrača, prilikom prelaska oštrih krivina, skokova i petlji koje se nalaze na svakoj stazi.
Osim što Red Bull Racers možete igrati pojedinačno, postoji i modus za više igrača – Friends Rivals, pa tako možete preko Fejsbuka da izazovete prijatelje da se takmiče sa vama.
Red Bull Racers možete preuzeti na App store ili Google Play, pametni link prepoznaće sa kog mobilnog telefona downloadujete igricu pa će vas automatski prebaciti na odgavarjuću platformu.

Povezana vest:  HP omogućava mobilnim operatorima da dodatno personalizuju usluge

PHOTO: Red Bull Content Poo