Zeljko Gorunovic Samsung trener za belu tehnikuZvanično predstavljena Samsung mašina za pranje veša WW9000 i Food ShowCase frižider

Uz gracioznu igru balerina Srpskog narodnog pozorišta i njihovu kreativnu koreografiju, koja je imala za cilj da dočara snagu i povezanost moderne tehnologije, umetnosti i dizajna, kompanija Samsung zvanično je predstavila novu mašinu za pranje veša WW9000 i frižider Food ShowCase. Ovi premium uređaji, kreirani tako da zadovolje svakodnevne potrebe i zahteve korisnika, zvanično su u prodaji i na srpskom tržištu.
„Dugi niz godina Samsung je globalni lider na polju tehnologije, što je rezultat naših dugogodišnjih istraživanja i posvećenosti kako bismo svojim korisnicima pružili vrhunske proizvode koji zadovoljavaju sve njihove potrebe. Prilikom kreiranja ovih kućnih aparata želeli smo da izađemo iz okvira standardnog, da ovim uređajima osim praktične funkcije, udahnemo stil, vrhunski dizajn i najsavremeniju tehnologiju. To je ono što smo i uspeli da spojimo u veš mašini WW9000 i frižideru Food ShowCase. Oni jesu funkcionalni, „pametni“, laki za korišćenje, ali njihov minimalistički dizajn čini ih pravim kućnim umetničkim delima“, rekao je Dušan Milovanović, rukovodilac odeljenja robe široke potrošnje u kompaniji Samsung Electronics.
Mašina za pranje veša WW9000 donosi prefinjeni i minimalistički dizajn, te se savršeno uklapa u svaki moderan životni prostor. Posebnost izgledu ove veš mašine daju velika kristalno-plava vrata izrađena u jedinstvenoj Samsung Crystal Gloss tehnologiji. Njena čista elegancija dodatno je naglašena uklanjanjem bespotrebnih dugmića i složene kontrolne table. Umesto toga, ona poseduje intuitivni Full Touch ekran u boji sa dijagonalom od 5 inča, u potpunosti osetljiv na dodir, za mnogo jednostavnije i lakše pranje veša.
Ova veš mašina opremljena je i opcijom Smart control, koja korisnicima omogućava da na daljinu kontrolišu i prate rad mašine putem aplikacije na smart telefonu. Sa funkcijom automatskog pranja sa četiri senzorske tehnologije i dispanzerom u koji staje količina deterdženta dovoljna za mesec dana, veš mašina WW9000 otvara novo poglavlje u pranju veša. Samsung WW9000 donosi i mogućnost izbora optimalnog ciklusa pranja, temperature vode, brzine centrifuge, jednostavnim dodirom prsta.
Food ShowCase je frižider vrhunskih performansi, kreiran da zadovolji potrebe i želje i najzahtevnijih korisnika. Ovaj frižider je dizajniran tako da hrana koju korisnici vole bude na dohvat ruke i ima mnogo više prostora od običnih frižidera. Za namirnice koje se često upotrebljavaju postoji pregrada koja je lako dostupna (showcase), kao i prostor posebno namenjen za odlaganje velikih i dugotrajnih namirnica (innercase). Ovaj model poseduje dupla vrata sa sistemom za višestrani protok vazduha koja čine da namirnice dugo ostanu sveže. Food ShowCase frižider je posebno prilagođen svakom članu porodice jer nudi mogućnost pametnog razvrstavanja hrane po zonama kako bi svi članovi porodice mogli u svakom trenutku da dođu do onoga što žele. Takođe, tu je i digitalna inverterska tehnologija koja doprinosi uštedi energije i poboljšava učinak rashlađivanja.
Zvanično predstavljanje najnovijih kućnih uređaja kompanije Samsung završeno je nagradnom igrom koja je najbržem dobitniku donela putovanje na Kopaonik. Oba predstavljena uređaja, WW9000 mašina za pranje veša, kao i Food ShowCase frižider, sa svojim jedinstvenim karakteristikama predstavljaju zvezde na tržištu kućnih uređaja

Povezana vest:  Commvault integrisana rešenja u borbi protiv ransomvera