wavestoreCanon započeo saradnju sa kompanijom Wavestore koja će rezultirati naprednim sigurnosnim rešenjima

Canon Europe, vodeći svetski lider na polju grafičkih rešenja, objavio je da je sklopio partnerstvo sa kompanijom Wavestore, renomiranim dobavljačem sigurnosnih rešenja, kako bi isporučio inteligentno, u potpunosti integrisano sigurnosno rešenje, sa vrhunskim kvalitetom slike i naprednim analitičkim mogućnostima.
Partnerstvo će rezultirati stvaranjem naprednog nadzornog sistema koji će povezati Canonov portfolio visokokvalitetnih sigurnosnih kamera sa Wavestoreovim softverom za upravljanje videozapisima (video management software – VMS), koji je vodeći u branši. Obe kompanije će blisko sarađivati kako bi osigurale da su analitičke mogućnosti besprekorne i potpuno ugrađene u ovo rešenje, kako bi sistemskim integratorima ponudili poboljšane mogućnosti nadzora. Ovo panevropsko partnerstvo omogućiće obema kompanijama da ponude prilagođena rešenja, u zavisnosti od potreba korisnika.
„Izabrali smo Canon budući da je poznat po svom fokusu na kvalitet slike – što profesionalni korisnici mrežnih sigurnosnih kamera izuzetno cene,“ kaže Justin Wheatley, direktor inženjeringa u kompaniji Wavestore. „Canonov portfolio koristiće našim sistemskim integratorima i kupcima, budući da je reč o skupu moćnih sigurnosnih rešenja, jednostavnih za upotrebu. Canon neprekidno tesno sarađuje sa svojim partnerima koji izrađuju VMS programsku opremu, obraća pažnju na njihove potrebe i, ako je potrebno, prilagođava svoja rešenja. Uzbuđeni smo što ćemo zajedno sa Canonom stvoriti zajedničku ponudu koja je u skladu sa Canonovim ugledom izvrsnosti u slici.“
Julian Rutland, direktor planiranja i strategije u kompaniji Canon Europe, kaže: „Fokusirani smo na to da poboljšamo našu ponudu sigurnosnih rešenja na tržištu mrežnih kamera, blisko sarađujući sa stručnim partnerima kao što je Wavestore. Verujemo da će nas dodana vrednost koju možemo ponuditi kao rezultat ovog partnerstva, izdići nad konkurencijom. Partnerstvo će osigurati da su naši proizvodi izvrsno povezani i da su u potpunosti podržane njihove ugrađene analitičke mogućnosti. Radujemo se razvoju što bliže saradnje širom Evrope.“
Wavestore i Canon će ove godine na sajmu IFSEC prikazati mogućnosti svoje kombinovane ponude. Smešten u sklopu Canonovog štanda (F500), Wavestore će se fokusirati na demonstraciju mogućnosti Canonovih mrežnih kamera kada se povežu na Wavestoreov sistem za prepoznavanje lica. Canonova visok kvalitet slike omogućuje napredno prepoznavanje lica, a Wavestoreovi predstavnici demonstrirće kako korisnici mogu biti automatski obavešteni kada sistem uoči neko od unapred zadatih lica.
Canon koristi svoje 70-godišnje iskustvo proizvođača visokokvalitetnih objektiva kako bi razvio mrežne kamere koje nude visok kvalitet slike i beleže slike koje su najbolje u kategoriji, bez obzira na količinu svetla. Canonove mrežne kamere jednostavne su za instalaciju i dolaze sa proširenim programom garancije.

Povezana vest:  3D štampač na CE&HA sajmu - maštu pretvaramo u stvarnost