Samsung Brand StoreOtvorena specijalizovana radnja za Samsung uređaje

Kompanija Samsung Electronics u saradnji sa kompanijom Gigatron otvorila je specijalizovanu radnju Samsung Brand Store u Ušće šoping centru. U prostoru od 70 kvadratnih metara, Samsung će na jednom mestu ponuditi korisnicima najnovije modele mobilnih uređaja, promotivne akcije, kao i uslugu Samsung servisnog centra za brze popravke.
Novootovorena radnja opremljena je u skladu sa Samsung standardima, a njen koncept omogućava korisnicima da se upoznaju sa karakteristikama poslednje generacije Samsung smart telefona, tableta i fotoaparata. U okviru Samsung brand store, funkcioniše i servisni centar za brze popravke gde korisnici imaju mogućnost popravke uređaja u rekordnom roku. Takođe, Samsung serviseri su na raspolaganju i za dodatne usluge kao što su nadogradnja softvera, podešavanje novog uređaja, brza obuka za korišćenje i prenos podataka.
Ovo je druga specijalizovana radnja kompanije Samsung u Srbiji, dok je prva, otvorena u tržnom centru Big u Novom Sadu. Otvaranjem specijalizovane radnje, Samsung brand store, kompanija pruža priliku korisnicima da na jednom mestu dođu do vrhunskih uređaja iz svog portfolija.

Povezana vest:  Samsung Lifestyle TV uređaji za 2019. godinu - “The Frame” i “SERIF TV” biće izloženi na sajmu CES 2019