AV Soundbar sub1Moćan zvuk uz nove Samsung zvučnike
 
Kompanija Samsung predstavila je pametni Soundbar kojim se može upravljati putem smart telefona, dok reprodukuje muziku, kao i audio zvuk sa TV prijemnika bilo gde u prostoriji zahvaljujući bezičnoj tehnologiji povezivanja.
Soundbar modeli H750 i H751 donose superioran kvalitet zvuka zahvaljujući pojačalu sa vakuumskom cevi koje pruža topao, bogat i realističan zvuk koji prilikom slušanja deluje mnogo prirodnije. Ugrađeno pojačalo sa vakuumskom cevi kombinuje tehnologiju digitalnog pojačala kako bi se proizveo zvuk koji je izuzetno jasan, čist i snažan, dok se istovremeno ambijentalna buka svodi na najmanju meru.
Modeli su ukupne snage 320W uz 4.1 kanala, i donose unapređeno zvučno okruženje zahvaljujući funkciji Surround Sound Expansion koja proširuje optimalnu oblast slušanja i podiže nivo zvuka na nivo TV ekrana. Na ovaj način ne dolazi do prekida kao kod standardnih zvučnika, već je tu samo bogatije zvučno okruženje koje deluje kao da dolazi direktno iz televizora.
Ovi inteligentni audio sistemi imaju tanak i elegantan dizajn i savršeno se uklapaju u svaki stil, dok istovremeno štede prostor, zauzimajući manje mesta od kućnog bioskopa.
Povezana vest:  HONOR je objavio globalno lansiranje HONOR Magic3 Serije telefona, neverovatni flegšip koji korisnicima pruža vanserijsko iskustvo