Telenor horizontalniNovi tarifni dodaci za roming
 
Kompanija Telenor obezbedila je za korisnike koji putuju u inostranstvo šest novih TravelSure tarifnih dodataka koji omogućavaju znatnu uštedu u poređenju sa standardnim roming tarifama, uz potpunu kontrolu troškova interneta.
Kako se navodi u saopštenju Telenora, korisnicima su na raspolaganju pozivi, SMS poruke i internet saobraćaj u trajanju od 24 sata ili do kraja meseca.
Tako, na primer, za samo 1.199 dinara korisnik dobija 100 SMS poruka, a za 1.599 dinara dobija 100 MB internet saobraćaja, koje može potrošiti do kraja meseca u kojem ih je aktivirao.
Telenorovi korisnici roming tarife TravelSure, prilikom izlaska iz zemlje, dobiće jasnu i preglednu poruku sa ponudom TravelSure tarifnih dodataka.
Jednostavnim odabirom ponude koja mu najviše odgovara korisnik aktivira određeni broj minuta i SMS poruka, koje je moguće koristiti u roming zoni jedan (Evropa bez Rusije), ili megabajta, koje je moguće koristiti u 25 najpopularnijih turističkih destinacija u Evropi.
Korisnici standardne roming tarife, koji žele da koriste pogodnosti TravelSure tarifnih dodataka, prvo moraju da aktiviraju roming tarifu TravelSure-
To je moguće učiniti na više načina – slanjem SMS poruke sa tekstom „TS10“ ili „TS50“ na broj 9000, besplatnim pozivanjem *111#, kroz aplikaciju Moj meni, pozivom Telenor Kontakt centra na 063/9000, u Telenor prodavnicama i na portalu www.dobrestvari.rs.
Takođe, Telenor je korisnicima koji putuju u Crnu Goru omogućio izuzetno povoljnu roming ponudu u okviru dnevne i nedeljne karte.
Dnevna karta omogućava besplatne odlazne pozive ka mrežama Telenor Srbija i Telenor Crna Gora, besplatne dolazne pozive iz svih mreža i internet po ceni od 199 dinara 24 časa nakon aktivacije.
Nedeljna karta omogućava da u periodu sedam dana od aktivacije korisnik ima besplatne razgovore ka mrežama Telenor Srbija i Telenor Crna Gora, neograničene dolazne pozive iz svih mreža i internet po ceni od 999 dinara.
Osim toga, odlazne SMS poruke se za vreme dok su aktivne dnevna ili nedeljna karta naplaćuju 3,97 dinara po poruci.
Ova usluga dostupna je i fizičkim i pravnim licima, dodaje se u saopštenju.
Povezana vest:  Lenovo DO Tour stiže u Beograd