Infografik SBB digitalna fiksna telefonijaBroj korisnika SBB digitalne fiksne telefonije u stalnom porastu

Prema podacima RATEL-a, od početka liberalizacije fiksne telefonije ubedljivo najviše fiksnih brojeva preneto je u SBB mrežu- čak 83,02%.
SBB je na osnovu nedavno objavljenog RATEL-ovog izveštaja „Pregled tržišta telekomunikacija u Republici Srbiji za 2013. godinu“ zvanično zabeležio najniže cene telefonskih usluga za nacionalni i saobraćaj ka mobilnim mrežama u Srbiji, kao i porast broja korisnika fiksne telefonije.
Za pretplatu od samo 390 dinara SBB obezbeđuje neograničene besplatne razgovore između korisnika SBB mreže i to ne samo u Srbiji. Kako je SBB deo regionalne United grupe, omogućenisu i besplatnipozivikaTelemachmrežama u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, kao i Total TV mreži u Hrvatskoj i NetTV Plus brojevima bilo gde u celoms vetu.
Korisnici SBB telefonije svakog meseca dobijaju i 100 minuta uključenih u pretplatu za razgovore ka svim fiksnim brojevima drugih operatera u Srbiji i u još preko70 zemalja. Korisnici SBB Trio Gold paketa dobijaju 200 minuta fiksne telefonije uključenih u pretplatu.
Nakon isteka ovih minuta, razgovore u okviru fiksne telefonije, bili oni u toku dana ili noći, gradski ill imeđugradski, plaćaće1 dinar po minuti.
SBB svojim korisnicima nudi uslugu digitalne fiksne telefonije, koju u svetu koristi preko sto miliona domaćinstava. Pored čistog i besprekornog zvuka, ona omogućava i besplatno korišćenje svih naprednih funkcija kao što su identifikacija broja, poziv na čekanju, brzobiranje, preusmeravanje poziva i govorna pošta.
Najveći broj domaćinstava odlučuje se da fiksnu telefoniju uzme u paketusa D3 digitalnom televizijom i kablovskim internetom i na taj način poveže sve telekomunikacione usluge, što je trend svuda u svetu jer omogućava nižu cenu svih usluga, bogatiju ponudu, jedanmesečni račun i jedan broj kontakt centra za sva pitanja.
Usluga prenosa broja je potpuno besplatna, a sama procedura podnošenja zahteva je svedena na jedan korak i može se obaviti pozivanjem Korisničkog centra na broj 19900 ili dolaskom u bilo koju poslovnicu SBB-a.

Povezana vest:  Toshiba počela proizvodnju fleš memorije od 24 nanometra