11811rs-Telefonski-imanik-aplikacija-screenoviNova aplikacija Telekoma Srbija – 11811.rs telefonski imenik

Obimni telefonski imenici decenijama su imali svoje počasno mesto na stočiću pored fiksnog telefona. U njima su se nalazili podaci o brojevima telefona majstora za sve i svašta, hitnih službi, svih preduzeća, prijatelja sa kojima smo vremenom izgubili kontakt. Drugim rečima, telefonski brojevi uvek su nam bili na dohvat ruke, umesto da ih tražimo po raznim sveskama i papirićima.

Povezana vest:  Broj veb napada koji su povezani sa igricama porastao za više od 50% u aprilu

Kako se menjaju naše navike, savremene tehnologije nam mogu priskočiti u pomoć u potrazi za potrebnim informacijama. Umesto da prelistavamo imenik, danas ćemo neki telefonski broj pre potražiti putem interneta ili mobilnog telefona.

Telekom Srbija je zato razvio novu aplikaciju za pametne telefone – 11811.rs, kako bismo još lakše došli do telefonskog broja koji nam je potreban ili kako bismo odmah videli ko nas zove bez obzira na to da li broj imamo u imeniku svog telefona. Aplikacija pruža mogućnost da na mapi pronađemo određenu uslugu, kompaniju ili nađemo najkraći put do željene lokacije.

Povezana vest:  Kaspersky na MWC 2023: Ekosistem sajber bezbednosti, kompletna digitalna zaštita i sajber imunitet

Besplatnu aplikaciju za mesec dana instaliralo je više od 12.000 korisnika. To je najbolji pokazatelj da ova moderna aplikacija ima pregršt korisnih funkcionalnosti.

Preuzmite aplikaciju 11811.rs sa Google Play-a.