WW8000 Life Style 4

Baby Care – Specijalno dizajniran program za pranje dečije odeće

Jaki sodirani praškovi i njihovo neadekvatno doziranje mogu doneti mnogo problema nežnoj koži, posebno bebama i deci, ali i odraslima koji imaju osetljivu kožu. Kompanija Samsung je, osluškivanjem potreba i želja svojih korisnika, ponudila rešenje za ovaj problem. U svakoj veš mašini ove kompanije sada postoji program prilagođen upravo najmlađim ukućanima, pod nazivom Baby Care – specijalno dizajniran za negu odeće za bebe.
Ovaj program će automatski preporučiti korisniku pranje veša na 95˘C, kako bi mogućnost da štetne bakterije prežive ciklus pranja bila svedena na minimum. Sa unapred pokrenutim pretpranjem, u ovom slučaju korisnik može biti siguran da će omiljena dečija garderoba biti idealno oprana. Baby Care program koristi i jedno ispiranje više u odnosu na standardne programe pranja, kako bi se osiguralo bolje ispiranje i onemogućilo zadržavanje praška koji najčešće izaziva iritaciju nežne dečije kože.
Kako bi dao maksimalne rezultate, za program Baby Care se preporučuje punjenje pola kapaciteta veš mašine pri svakom pranju. Takođe, kod pranja nežnije dečije garderobe ili delikatnije tkanine, korisnik ima mogućnost i promene svih preporučenih parametera za pranje, kao što su temperatura, broj obrtaja centrifuge ili pretpranje. Na ovaj način, Samsung je obezbedio slobodu u odabiru odgovarajućeg ciklusa pranja za različite materijale i najnežnije tkanine, posebno kad se u bubanj ubacuje dečija garderoba.

Povezana vest:  Canon nudi savete kako da najbolje uslikate pomračenje Sunca