iPhone6 34FL 3-Color-Spaced Homescreen-PRINT

Odložena isporuka iPhone-a u Vip radnje

Kompanija Vip mobajl saopštila je danas da odložena isporuka mobilnih telefona Ajfon (iPhone) i početak planirane prodaje u njihovim radnjama, jer moraju da vrate ocarinjeni kontigent uređaja sa deklaracijom EU i zamene ih onima sa serijskim brojevima a po zahtevu RATEL-a.
Kao članica Telekom Austria Grupe, Vip mobajl je uvezao veliku količinu iPhone 5S, iPhone 6 i iPhone 6 plus telefona, koji se trenutno nalaze u njihovom magacinu u Beogradu.
To su originalni iPhone uređaji sa deklaracijom EU, identični onima koji se prodaju širom Evrope i na sedam tržišta Telekom Austrija Grupe.
„Kad smo danas krenuli sa isporukom uređaja u Vipove radnje, obavešteni smo da RATEL-ova Potvrda o usaglašenosti iPhone za tržište Srbije zahteva da uređaji imaju određeni serijski broj, što nas dovodi u poziciju da na dan planiranog početka prodaje moramo da vratimo ocarinjeni kontigent uređaja sa deklaracijom EU i zamenimo ih onima sa zahtevanim serijskim brojevima“, navedeno je u saopštenju Vip mobajla.
Vip je napomenuo da je pripremio veoma konkurentnu i primamljivu ponudu za iPhone 5S, iPhone 6 i iPhone 6 plus, kojom će korisnici biti veoma zadovoljni i spreman je za najbolju korisničku podršku, jer su sva tri modela uspešno testirana u Vip mreži.
„Izvinjavamo se korisnicima i obećavamo da ćemo dati sve od sebe da u najkraćem roku uvezemo nove uređaje“, poručili su iz Vip mobajla.

Povezana vest:  Porast beskontaktnog plaćanja u svakodnevnoj kupovini