IT-Kutak-PlakatSUTRA POČINJE SA RADOM IT KUTAK DOMA OMLADINE BEOGRADA
 
U završnici godine u kojoj obeležava 50 godina rada, Dom omladine Beograda u četvrtak 11. decembra u 13 časova, otvara vrata IT kutka u punom sjaju, i na raspolaganje omladini za učenje i usavršavanje, stavlja najsavremeniju opremu i raznovrsne programe.
Na svečanom otvaranju IT kutka, u holu ispred sale Amerikana, prisutnima će se obratiti Rajan Roulands, savetnik za odnose s javnošću Ambasade SAD u Srbiji i Marko Stojanović, vršilac dužnosti direktora Doma omladine Beograda.
IT kutak Doma omladine Beograda je novi prostor u okviru Doma omladine Beograda koji se fokusira na obrazovanje mladih na poljima informatike, dizajna, elektronike, nauke, tehnike i modernih digitalnih umetnosti. Kroz brojna predavanja, edukativne i kreativne radionice, IT kutak pruža mladim ljudima priliku da steknu kako osnovna, tako i napredna znanja iz navedenih oblasti i to potpuno besplatno.
Na samom otvaranju IT kutka, 11. decembra u Domu omladine Beograda biće održano nekoliko besplatnih radionica za mlade, a biće postavljeno i nekoliko interaktivnih instalacija. Tom prilikom predstaviće se i tim studenata Univerziteta Singidunum koji je, sa svojim projektnim zadatkom na temu marketinških komunikacija IT kutka Doma omladine Beograda, odneo pobedu na nedavno održanom „Danu marketinga“ .
Dom omladine Beograda poziva sve zainteresovane da se prijave na besplatne radionice u IT kutku, da pošalju svoje predloge, startap projekte ili da se pridruže timu predavača, putem mejla [email protected]. Sve informacije o programu IT kutka dostupne su na sajtu www.domomladine.org.
IT kutak Doma omladine Beograda su podržali: Ambasada SAD u Beogradu, Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Telekom Srbija, firma Macola.
Povezana vest:  Kreirajte snimke profesionalnog kvaliteta pomoću nove Canon LEGRIA HF G26 kamere