Geniusova akcijska kamera snima bas sveZemljom, vazduhom, vodom – Geniusova akcijska kamera beleži baš sve!

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, predstavio je novu, prenosnu Wi- Fi kameru minijaturnih dimenzija, koja pre svega može promeniti način na koji snimate fotografije i videozapise.
Kamerica Life- Shot FHD300 savršena je za beleženje svih vrsta aktivnosti i akcije na otvorenom, uključujući hodanje, trčanje ili vožnju biciklom – na suvom ili na kiši. Kameru je moguće koristiti čak i pod vodom. Sama kamera usklađena je sa standardom IPX5 koji je čini otpornom na polivanje, a zahvaljujući posebnom kućištu izrađenom u skladu sa standardom IPX8 možete je koristiti i pod vodom, do dubine od tri metra. Kućište se isporučuje u pakovanju sa kamerom, a pored njega dobićete i kit za montažu za bicikl, kvačicu za pričvršćivanje na odeću i narukvicu za sigurno nošenje. Kameru je moguće montirati i na standardne tronošce.
Deljenje slika i videozapisa sa porodicom i prijateljima je jednostavno zahvaljujući ugrađenoj Wi- Fi vezi, a Geniusova aplikacija LifeCam, dostupna na Google Play Sore-u i Apple iTunes App Store-u, olakšava prenos sadržaja na mobilne uređaje.
FHD300 opremljen je Sony-jevim senzorom rezolucije 8 megapiksela koji snima fotografije vrhunskog kvaliteta i zadivljujuće videozapise u Full HD-u. Funkcionalnost snimanja time- lapse videa omogućiće vam da stvorite zadivljujuće filmove za YouTube ili društvene mreže.
Sav snimljen sadržaj skladišti se na microSDHC kartice kapaciteta do 32 GB (class 10). Uređaj se puni preko micro USB priključka.
Life- Shot FHD300 se može nabaviti u bolje opremljenim radnjama i online prodavnicama računarske opreme od decembra ove godine.

Povezana vest:  Ericsson pomaže NBC-u u realizaciji HD prenosa sa Olimpijade u Londonu