AGE aplikacijaAGE – AUDIO GUIDE EUROPE vaš personalni vodič za upoznavanje 36 gradova Evrope na srpskom

AGE – AUDIO GUIDE EUROPE je aplikacija namenjena ljubiteljima putovanja koja omogućava korisnicima da na jednostavan i interaktivan način upoznaju istorijat turističkih i kulturnih atrakcija i lepota čak 36 gradova Evrope i njihove znamenitosti uz pomoć virtuelnog vodiča, i sve to na 6 jezika (srpskom, engleskom, kineskom, ruskom, francuskom i nemačkom).
Sve ovo je prikazano kroz tekst, mapu, proširenu stvarnost (Augmented Reality) I NAJVAŽNIJE AUDIO NARATORA, kako bi se svaki korisnik na putovanju osećao kao da ima svog ličnog vodiča. Koristeći opciju Augmented Reality korisnik će znati koliko je udaljen od neke atrakcije i u kom smeru treba da se kreće kako bi tamo stigao.
Korisniku je sve ovo dostupno u jednostavnoj i preglednoj aplikaciji, koju nakon inicijalnog skidanja baze podataka (3-5 min) može da koristi offline, bez generisanja data saobraćaja u romingu. Aplikacija je idealna za „city break“ putovanja, koja su sve popularnija kod svih generacija putnika. .
Za potrebe ove aplikacije priredjeno je preko 3.500 stranica teksta i preko 500 sati audio materijala. Ukupno je opisano oko 1000 turističkih atrakcija!
Aplikacija će u skoroj perspektivi, pored turističkih atrakcija u svojoj ponudi sadržati i preporuke hotela, hotela, restorana i noćnih klubova, a u planu je i izrada aplikacije na IOS platformi . . već sada u sadržaju su dostupni najvažniji opšti podaci o gradovima – populacija, geografski podaci i informacije o privredi, kulturi, sportu i td.

Povezana vest:  Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Uživajte u putovanju uz brojne mogućnosti aplikacije AGE – AUDIO GUIDE EUROPE!

Uverite se u kvalitet ove aplikacije koju možete besplatno skinuti na GOOGLE PLAY MARKETU
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobdevns.age