PickboxNova aplikacija za ljubitelje serijskog i filmskog programa za Samsung pametne televizore

Kompanije Samsung i Pickbox obezbedile su za sve korisnike Samsung Smart televizora, pristup ekskluzivnoj aplikaciji koja omogućava neograničeno gledanje TV sadržaja. Više od 70 serija i preko 300 filmova, koji su prevedeni i prilagođeni, dostupni su aktiviranjem „Pickbox TV“ aplikacije od 20. januara do 27. aprila 2015. godine.
„Način na koji konzumiramo multimedijalni i televizijski sadržaj veoma se promenio i danas uključuje više različitih izvora. Prepoznajući navike naših korisnika i njihovu ljubav prema kvalitetnim filmovima i serijama, veoma smo ponosni što u saradnji sa Pickboxom imamo priliku da im pružimo aplikaciju koja će obradovati celu porodicu. Aplikacija je prilagođena tako da na brz i jednostavan način korisnici svih uzrasta imaju mogućnost da pristupe omiljenom sadržaju“, rekao je Jasmin Klapija, rukovodilac AV odeljenja u kompaniji Samsung Elektroniks.
„Pickbox TV“ predstavlja internet televiziju gde se mogu pogledati serije najvećih svetskih producentskih kuća, kao što su Disney, ABC studios, Sony, CBS, BBC, ITV i MGM. Osim starih kultnih serija, koje vole sve generacije, aktiviranjem ove aplikacije na svom Samsung Smart televizoru, korisnici će imati mogućnost da pogledaju i najnovije premijere koje se ne prikazuju na domaćim televizijama. Ljubitelje kvalitetnog serijskog programa očekuju ostvarenja Kuća od karata, Doktori za seks, Extant i Državna sekretarka, kao i filmski klasici za sve generacije 101 dalmatinac, Letopisi Narnije, Tron, Pirati sa Kariba i drugi. Putem aplikacije i najmlađi mogu uživati u omiljenim crtanim filmovima, kao što su Voli, Zvončica, Zlatokosa, Nemo, Tarzan, Priča o igračkama, itd.
Od 20. januara do 27. aprila, svi novi kupci Samsung Smart TV uređaja, za modele iz 2013 i 2014 godine, dobijaju na poklon vaučer za 90 dana besplatnog gledanja sadržaja preko „Pickbox TV“ aplikacije . Korisnici koji već imaju Samsung Smart TV, dobijaju nedelju dana besplatnog pristupa ekskluzivnom programu, a potrebno je da aktivaciju izvrše do 20. februara slanjem serijskog broja uređaja na [email protected].
Više informacija o aplikaciji „Pickbox TV“ za Samsung Smart TV dostupno je na stranici http://www.pickbox.rs/samsungsmarttv/, dok su detalji vezani za Samsung pametne televizore dostupni na http://www.samsung.com/rs/home.

Povezana vest:  Sa predstavljanjem Asha Touch serije telefona, Nokia čini mobilni internet bližim