Nova linija smart telefona srednje klase Fotografija 2
LG predstavlja novu liniju smart telefona srednje klase
Na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC), kompanija LG Electronics (LG) predstaviće novu liniju pristupačnih smart telefona srednje klase, koji poseduju vrhunske karakteristike, do sada prisutne samo na premijum modelima. Nova linija LG smart telefona srednje klase, Magna, Spirit, Leon i Joy, kreirani su sa optimalnim performansama i pružaju napredno korisničko iskustvo širokom spektru korisnika.
Ekrani LG Magna i Spirit smart telefona dizajnirani su sa blagim zakrivljenjem radijusa 3000mm, radi elegantnijeg profila i lakšeg držanja. Poput premijum LG uređaja, nova serija smart telefona takođe poseduje vrhunske opcije, kao što je Gesture Shot, koja omogućava lako pravljenje selfie fotografija. Sva četiri telefona će biti dostupna u LTE i 3G verzijama, u skladu sa strategijom kompanije LG da širokom spektru korisnika pruži seriju različitih uređaja, pogodnih za rad na različitim mrežama. Obe verzije ovih modela gotovo su identičnog dizajna, s tim što LTE modeli imaju metalik pozadinsku masku, dok 3G modeli imaju plastičnu.
LG Magna, što na prevodu sa latinskog jezika znači „veliki“, karakteriše in-cell ekran osetljiv na dodir dijagonale 5 inča, do sada pristupačan samo na naprednim modelima telefona, kao i Quad-Core procesor. Sa glavnom kamerom od 8 megapiksela i unutrašnjom od 5 megapiksela, LG Magna dizajniran je za pravljenje kvalitetnih selfie fotografija. Zamenljiva baterija, jačine 2,540mAh, najbolja u klasi, omogućiće da telefon funkcioniše tokom celog dana, čak i pri intezivnom korišćenju. LG Spirit, oličenje duha LG inovacija, karakteriše in-cell ekran osetljiv na dodir, sa dijagonalom 4,7 inča i kamerom od 8 megapiksela. In-cell tehnologija čini da telefon izgleda tanje, povećavajući površinu ekrana smanjivanjem okvira. LG Leon, u prevodu sa latinskog „lav“, poseduje ekran dijagonale 4,5 inča u kompaktnom pakovanju. Najmanji u novoj seriji, LG Joy ima ekran od 4 inča i pruža maskimalno korisničko iskustvo koje staje u svaki džep.
„Nova serija telefona srednje klase nastala je kao rezultat našeg stremljenja da kvalitetne smart telefone učinimo dostupnim velikom broju korisnika, po razumnim cenama. Za milione korisnika širom sveta, ključni faktor pri kupovini telefona nisu njegova veličina ili brzina, već savršen balans“, izjavio je Džuno Čo (Juno Cho), predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.
Nova serija LG telefona biće od ove nedelje dostupna na odabranim tržištima. Posetioci Svetskog kongresa mobilne telefonije (MWC) u Barseloni, moći će sami da se uvere u vrhunske karakteristike novih telefona na LG štandu (Hala 3, Fira Gran Via).
Povezana vest:  NA HUMANITARNI BROJ 1003 POSLATO 364.506 PORUKA