Sony SRS-X99 lifestyleSony multi-room zvuk u svakom kutku vašeg doma

Najnovija, sveobuhvatna Sony postavka multi-room bežičnih zvučnika, traka sa zvučnicima, TV Base zvučnika, AV risivera i mikro Hi-Fi sistema vam pruža priliku da uživate u visoko kvalitetnom zvuku iz različitih izvora, gde god i kada god to poželite.

Čak i ako slušate visoko kompresovane pesme u MP3 formatu, jedinstvena Sony DSEE HX™ tehnologija će podići kvalitet zvuka veoma blizu visokoj audio rezoluciji i istovremeno nadoknaditi izgubljene visoko-frekventne informacije i najfinije detalje, kako bi stvorila što prirodniji zvuk. Takođe, uz pomoć SongPal™ aplikacije možete uživati u najsvežijim hitovima i preko telefona ili tableta ili iskoristite SongPal™ aplikaciju da grupišete zvučnike i slušate iste muzičke numere u svakoj prostoriji, što je idealno za žurku u kući prepunoj gostiju. Napredni dvostruki opseg Wi-Fi veze vam takođe obezbeđuje slušanje muzike putem kućne bežične mreže, bez prekida ili smetnji, dok nova Sony LDAC™ audio tehnologija dopušta da uživate u visoko kvalitetnom bežičnom zvuku preko Bluetooth® konekcije uz tri puta veći prenos podataka.

Google Cast™ za još više muzike

Najnoviji Sony bežični zvučnici, trake sa zvučnicima, risiveri i Hi-Fi sistemi su kompatibilni sa Google Cast softverom, pa veoma jednostavno možete preslušavati omiljene numere i preko popularnih servisa kao što su Deezer i Google Play™ Music sa telefona ili tableta. Uživanju u muzici nije kraj kada stignete kući, jer je uvek možete prebaciti na kućne zvučnike.

Povezana vest:  HONOR - novi član GSMA asocijacije

Servisi za slušanje muzike mogu se koristiti na bilo kojim grupisanim uređajima, kao deo multi-room postavke. Dovoljno je da pritisnete cast dugme u omiljenoj audio aplikaciji na Android™ telefonu ili tabletu, a potom odaberete bilo koji zvučnik ili grupu zvučnika iz vaše multi-room postavke.

SRS-X99/X88 bežični multi-room zvučnici visoke audio rezolucije

Ovi bežični zvučnici kombinuju impresivan Hi-Fi zvuk i zavodljiv minimalni dizajn, koji laska svakom enterijeru. SRS-X99 bežični multi-room zvučnik visoke audio rezolucije omogućava istinskim ljubiteljima muzike da uživaju u svakom detalju zvuka, a 2.1-kanalni sistem od sedam zvučnika, sa čak četiri visokotonca, isporučuje zvuk ukupne snage od 154W. Uz S-Master HX™ digitalno pojačalo koje minimizuje distorziju, jedinstvenu DSEE HX tehnologiju, kao i podršku za audio fajlove visoke rezolucije, uživaćete u besprekornom kvalitetu zvuka koju nude Sony bežični zvučnici. Model SRS-X88 zvučnika donosi impresivni zvučni udar iz još kompaktnijeg tela. Njegov niskotonac, srednji tonovi i dva super visokotonca sasvim su dovoljni za uživanje u visokoj rezoluciji zvuka, a zahvaljujući punjivoj bateriji, koja je ugrađena u SRS-X77 zvučnik, uživanje u muzici može potrajati i do 10 sati kada ste napolju.

HT-ST9 i HT-NT3 trake sa zvučnicima – vrhunski kvalitet sa visokom audio rezolucijom i multi-room opcijom

Ispunite noći ispred TV uređaja impresivnim multi-kanalnim zvukom, koji dolazi iz trake sa zvučnicima, ili bez napora, jednim dodirom pustite muziku sa pametnog telefona preko NFC veze. HT-ST9 i HT-NT3 trake sa zvučnicima mogu da isporuče visoku audio rezoluciju i podržavaju LDAC™ tehnologiju za visoki kvalitet zvuka preko Bluetooth® veze. Pored toga, uz podršku za Google Cast™ nikad nećete biti uskraćeni za onlajn mogućnosti slušanja muzike. Model ST9 mogućava neverovatno detaljno 7.1-kanalno audio iskustvo, sa sveže dizajniranim koaksijalnim zvučnicima visoke audio rezolucije koji u jednoj kompaktnoj jedinici kombinuju odvojene drajvere za niskotonac i visokotonac. Zahvaljujući front surround DSP tehnologiji, razvijenoj u saradnji sa kompanijom Sony Pictures Entertainment, vašu sobu će ispuniti filmski efekti i muzička podloga, a imaćete utisak i da učestvujete u dijalozima sa ekrana. Neverovatne ukupne snage od 800W,

Povezana vest:  Samsung osvojio nagrade Evropske asocijacije za zvuk i sliku

model HT-ST9 se odlično uklapa i sa današnjim velikim TV uređajima, sa ekranima od 46 ili više inča.

HT-XT3 TV Base zvučnik – multi-room uživanje u zvucima visoke rezolucije

Smešten tačno ispod vašeg TV uređaja, HT-XT3 je prvi Sony TV Base zvučnik koji je spreman za zvuk visoke rezolucije i kompatibilan sa Google Cast servisom. Dodatno uzbuđenje filmovima i televizijskim serijama nudi 350 vati vrhunskog 2.1-kanalnog zvuka iz koaksijalnih zvučnika visoke rezolucije, kao i solidno kontrolisani bas iz dva integrisana niskotonca. Slušajte muziku sa pametnog telefona putem NFC i Bluetooth® veze ili uživajte u muzičkim servisima sa jedinstvenom Sony DSEE HX tehnologijom. TV Base zvučnik može podržati TV uređaje težine do 50kg, a idealan je partner većim BRAVIA modelima, čiji ekrani nisu veći od 65 inča.

Povezana vest:  Savršena slika zaslužuje savršeni zvuk: novi Sony zvučnici za kućne bioskope

STR-DN1060/DN860 AV risiveri: bioskopski zvuk sa multi-room opcijom

Hi-fi fanatici nagrađeni su zvukom koji je najbolji u klasi i performansama sa premium build kvalitetom, izdašnim konekcijama (uključujući 6x HDMI ulaz za DN1060 / 5x za DN860) i komponentama vrhunskog kvaliteta, a sve u STR-DN1060 i STR-DN860 7.2-kanalnim AV risiverima. Zvuk u visokoj rezoluciji sa podrškom širokom opsegu Hi-Res formata fajlova, uključujući DSD do 5.6MHz 2ch (USB/mreža), DSD 2.8MHz 5.1ch (USB/mreža/HDMI), 24bit 192kHz WAV (7.1ch) / FLAC (5.1ch), pretvara vašu sobu u koncertnu dvoranu! Takođe, ovi modeli sadrže 4K nadogradnju i HDCP 2.2 prolaz za beskompromisno 4K audio iskustvo. Režim preslikavanja ekrana dozvoljava da bežičnom vezom ekran pametnog telefona „projektujete“ na veliki ekran, a podrška za MHL 3.0 reprodukuje sadržaj ekrana pametnog trelefona na povezani TV uređaj u 4K Ultra-HD formatu, punom detalja. Ugrađeni Bluetooth® standard omogućava da se opustite i uživate u raskošnim zvucima na Bluetooth® slušalicama bez žica.

CMT-SX7/CMT-SX7B bežični mikro Hi-Fi sistemi

Kreiran za zaljubljenike u muziku, CMT-SX7 mikro Hi-Fi sistem odlikuje podrška za audio u visokoj rezoluciji, S-Master HX pojačalo i DSEE HX tehnologija. Ovaj kompaktni sistem čini pretraživanje ogromnog opsega izvora muzike veoma jednostavnim i nudi mogućnost povezivanja sa vašim pametnim telefonom ili drugim prenosivim uređajima. Model CMT-SX7B dodaje i DAB radio, za uživanje u vašim omiljenim digitalnim radio stanicama.