Dell-Rugged-tablet-Fotografija-1

Prvi Dell Rugged tablet uređaj za rad u teškim uslovima

Kompanija Dell predstavila je novi Latitude 12 Rugged tablet računar, prvi Fully Rugged tablet dizajniran za rad u najtežim uslovima. Praćen modernim dizajnom i funkcionalnošću, ovaj tablet je najnoviji član inovativnog Dell Rugged portfolija koji uključuje Latitude 12 Rugged Extreme flip-hinge konvertibilni notebook računar, zatim Latitude 14 Rugged Extreme i Latitude 14 Rugged notebook računare.
Dizajniran specijalno za korisnike koji zahtevaju fleksibilan mobilni uređaj, Latitude 12 Rugged tablet poseduje Direct-View HD ekran dijagonale od 11,6 inča sa multi-touch mogućnostima koje podržavaju i rad u rukavicama. Kako bi dostigao maksimalne performanse na ekstremnim temperaturama, Rugged tablet dolazi sa QuadCool™ regulatorom toplote četvrte generacije, kao i sa moćnim Intel Core™ M procesorom pete generacije. Rugged tablet poseduje bateriju koja može da traje do 12 sati, a tu su i dve dodatne dvoćelijske zamenljive baterije.
Kako bi osigurao maksimalnu sigurnost i lakoću korišćenja, Dell Rugged tablet je opremljen SSD diskom do 512GB, 802.11ac Wi-Fi portom, a tu je i opciona mogućnost mobilnog broadbanda i korišćenja namenskog GPS sistema. Bezbednost uređaja i zaštitu podataka garantovana je uz pomoć Dell Data Protection, Intel® vPro™ i Intel TPM 1.2 sistema.
Tablet poseduje izdržljivi docking interfejs za dodavanje komponenti po potrebi, poput računarskih periferija ili povezivanje sa dokovima u vozilima. Takođe, opcioni poklopac za tastaturu ima prilagodljivo pozadinsko osvetljenje, kao i IP 65 zaštitni propis za zaštitu od prodora vode i prašine.
„Dell Rugged uređaji su idealni za upotrebu u vojsci, službama za vanredne situacije i javnu bezbednost, ali i za industrijski i naučni rad u nepristupačnom okruženju, pa čak i avanturiste. Važno je napomenuti da Dell Latitude Rugged tableti objedinjuju superiornu računarsku snagu, izuzetne mobilne sposobnosti i izdržljivost u jednom uređaju“, izjavio je Dru Mur, izvršni i generalni direktor u okvirnu poslovne jedinice za Dell Rugged Mobility proizvode.
Latitude 12 Rugged tablet će biti dostupan za korisnike u Srbiji krajem avgusta.

Povezana vest:  Mumbai se pridružuje rastućoj mreži kompanije flydubai