SUHD 9500 002

Samsung SUHD televizor i Samsung Galaxy S6 Edge osvojili dve EISA nagrade

Samsung SUHD TV UE65JS9500 i Samsung Galaxy S6 Edge osvojili su nagrade koje dodeljuje Evropska asocijacija za zvuk i sliku (EISA) i to u kategorijama – European High End TV 2015-2016 i European Advanced Smartphone 2015-2016.

SUHD TV kompanije Samsung za 2015. godinu postavlja nove standarde u tehnologiji televizora. Televizore iz ove linije karakteriše veliki korak napred na planu kontrasta, osvetljenosti, reprodukcije boje i detalja za vrhunski kvalitet slike, kao i čitav niz novih funkcija. Zahvaljujući ekološkoj nano-kristalnoj tehnologiji i inteligentnom SUHD mehanizmu za re-mastering kvalitet slike, SUHD televizori pružaju vrhunski užitak gledanja uz najčistije boje i najveću svetlosnu efikasnost današnjice. Zahvaljujući novim tehnologijama, SUHD TV donosi sliku sa povećanom osvetljenošću za 2.5 puta veću od običnih televizora, kao i 64 puta više boje. Uz novu Tizen smart TV platformu korisnici imaju kontrolu nad količinom sadržaja i aplikacija.

Povezana vest:  Rekordan novogodišnji saobraćaj u Vip mreži

Samsung Galaxy S6 Edge je na tržištu pametnih telefona postavio nove standarde u oblasti dizajna, izrade i performansi. Potpuno je napravljen od metala i trenutno najotpornijeg stakla, Corning® Gorilla Glass® 4 sa Quad HD Super AMOLED ekranom od 5.1 inča. Ima displej zakrivljen sa obe strane, primarnu kameru od 16MP i prednju od 5MP. Uz optičku stabilizaciju slike, autofokus i LED blic, korisnici dobijaju fotografije odlučnog kvaliteta, čak i prilikom fotografisanja u mraku.

Povezana vest:  Prvi srpski olimpijski bob tim zaštitni znak novog Telenorovog paketa “Moja ekpia“

Evropska asocijacija za zvuk i sliku (EISA) okupila je najveće stručnjake, urednike 50 vodećih specijalizovanih časopisa iz 22 evropske zemlje, koji su glasali za 59 najboljih proizvoda u različitim kategorijama, gde su najvažniji kriterijumi bili inovativnost u tehnologiji i vrhunski dizajn.