LG Styler Fotografija 2

LG predstavio noviju verziju Styler sistema za brigu o odeći

Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće ove nedelje na IFA sajmu u Berlinu unapređenu verziju svog jedinstvenog sistema za održavanje odeće. Novi LG Styler kreiran je da osvežava garderobu bez upotrebe hemikalija, što predstavlja idealno rešenje za odeću koja je teška za održavanje, kao što su odela, kaputi ili odevni predmeti od vune i svile.

Za razliku od veš mašina, najnoviji LG Styler ne čisti odeću uz pomoć vode, već koristeći paru. LG Styler ne samo da osvežava odeću, već i izuzetno efikasno uništava bakterije zahvaljujući svojoj TrueSteam™ tehnologiji mlaza vrele pare, koju poseduju i mnoge LG veš mašine. Jednostavnim pritiskom na dugme, vrela para eliminiše 99,9 odsto bakterija koje se nalaze u dubinskim slojevima odeće, kapa i šalova, a Styler je i bezbedan za korišćenje jer ne koristi teške hemikalije. Istraživanja su pokazala da LG Styler tokom procesa sterilizacije koji traje 83 minuta, eliminiše oko 92 odsto perhloretilena, potencijalno kancoregene materije i glavne hemijske supstance koja se koristi za suvo pranje i stvara kancerogene materije.1

Povezana vest:  Prodajom Canyon Graffiti Limited serije do sad prikupljeno 5000 eura za siročad u Ugandi

Novi LG Styler poseduje korisnu funkciju za otklanjanje nabora na pantalonama, ostavljajući savršenu crtu duž svake nogavice. Takođe, novi LG Styler ima mogućnost komunikacije sa drugim uređajima zahvaljujući Smart Diagnosis™ i NFC Tag On funkcijama. Smart Diagnosis™ omogućava uređaju da informiše korisnika putem smart telefona da li mu je potrebno održavanje ili popravka, dok Tag on opcija pruža mogućnost instaliranja aplikacije i preuzimanja određenog ciklusa za održavanje osetljive odeće.
„LG shvata da su zauzetim ljudima potrebna efikasna rešenja. Zato smo dizajnirali Styler, novu kategoriju uređaja za lakše održavanje odeće, koja direktno odgovara potrebama korisnika. Styler je savršen primer onoga što mi podrazumevamo pod sloganom „inovacija za bolji život“, izjavio je Seong – Jin Jo, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Appliances & Air Solution.

Povezana vest:  Yoga Book – „2 u 1“ tablet dostupan u Srbiji

Posetioci LG štanda na IFA sajmu od 4. do 9. septembra, u Hali 18 u Messe Berlinu, imaće priliku da se i sami uvere u kvalitet novog Styler sistema za negu odeće.

Ključne karakteristike:
Capacity Cloathing osveživač