Samsung Gear S2 Alessandro Mendini

Samsung u saradnji s dizajnerom Alessandrom Mendinijem predstavio ekskluzivne Samsung Gear S2 dodatke

Samsung i poznati italijanski dizajner Alessandro Mendini najavili su niz ekskluzivnih dodataka za najnoviji pametni sat Samsung Gear S2. Samsung Gear S2 je okruglog dizajna sa prilagodljvim kaišem, za još intuitivnije i udobnije korisničko mobilno iskustvo. Saradnja između Samsunga i ovog dizajnera rezultiraće brojnim dodacima, koji će omogućiti korisnicima Gear S2 sata njegovu personalizaciju.
– Zato što se pametni satovi nose na ručnom zglobu, vidljivi su svakome i predstavljaju još ličnije iskustvo u poređenju s pametnim telefonom – izjavila je Younghee Lee, izvršna potpredsednica globalnog marketinga IT&Mobile divizije u Samsung Electronicsu i dodala – Partnerstvo s Alessandrom Mendinijem na dizajnu ekskluzivnih brojčanika i kaiševa za Samsung Gear S2 deo je naše predanosti da korisnicima pružimo više mogućnosti kako bi im pomogli u izražavanju ličnog stila.
Alessandro Mendini imao je važnu ulogu u razvoju savremenog italijanskog dizajna i prepoznat je po kombinovanju različitih kultura i senzibiliteta kako bi pomerio granice dizajna i odbacio standardne pojmove funkcije. Ova filozofija dizajna usklađena je sa Samsungovim pristupom kreiranju prenosivih uređaja koji redefinišu kulturu mobilne komunikacije kroz funkcionalno, elegantno i personalizovano iskustvo. Jedan od Samsungovih glavnih dizajnera za kućište Mr. Time by Apposter blisko je sarađivao sa dizajnerom Alessandrom Mendinijem na integraciji njegovog dizajna s pametnim satom Gear S2.
– Smatram da je ručni sat jedan od najvrednijih i najpreciznijih uređaja koje je čovečanstvo ikad napravilo i Samsung je ponovo uspešno predstavio ovaj uređaj na način koji odgovara zahtevima današnjeg tehnološki usmerenog sveta – izjavio je Alessandro Mendini i dodao – Bilo je ovo nadasve zabavno iskustvo saradnje s globalnim liderom u mobilnoj industriji u stvaranju nečega što spaja dizajn tradicionalnog sata s digitalnim svetom i donosi potpuno jedinstveno iskustvo dizajniranja koje će sigurno postati mobilna budućnost.
Pametni sat Samsung Gear S2 zadržava estetsku funkcionalnost ručnog sata sa kućištem koje će korisnika učiniti povezanim i tačnim, zahvaljujući životnom veku baterije koja traje dva do tri dana. S jedinstvenim kućištima u boji i tankim, elegantnim kaiševima, ekskluzivno dizajnirana kolekcija Alessandra Mendinija za pametni sat Samsung Gear S2 osigurava svakom korisniku kreiranje jedinstvenog ličnog stila.

Povezana vest:  Počinje proizvodnja prvog Samsung Flash Storage-a od 512-gigabajta za mobilne uređaje

Ekskluzivna kolekcija dodataka za pametni sat Gear S2 biće dostupna prilikom predstavljanja uređaja.