Xerox DocuMate 4799Časopis Document Manager proglasio je Xeroxov skener DocuMate 4799 proizvodom godine

Časopis Document Manager, vodeća evropska publikacija u području tehnologije digitalizacije, na ceremoniji dodele godišnjih nagrada DM-a održanoj u Londonu svoju nagradu za najbolji proizvod 2015. godine dodelio je Xeroxovom skeneru DocuMate® 4799.

Drugi dobitnik jedne od glavnih nagrada DM-a bilo je društvo Office Gemini, koje je osvojilo nagradu za najbolji proizvod za digitalizaciju dokumenata u radnoj grupi za svoj softver zapreuzimanje podataka Dokmee, koji čini deo paketa DocuMate 4799. Osim toga, časopis je proglasio DTS Service, međunarodni partner za skenere DocuMate kompanije Xerox, najboljom kompanijom za usluge i podršku.

Povezana vest:  Upoznajte Amazfit satove

„Nagrade se dodeljuju na temelju glasova čitalaca i svake godine su sve jače; presrećni smo što je ove godine bilo toliko zaslužnih pobednika“, izjavio je David Tyler, urednik časopisa.

„Sa ovim nagradama je DocuMate 4799 postao proizvod koji je osvojio tri nagrade“, rekao je Erik Banis, direktor društva Visioneer® EMEA. „Naša rešenja su osmišljena na način da pružaju najbolji paket – najbolji hardver, najbolji softver i najbolju podršku; presrećni smo što potrošači to potvrđuju tako što glasaju za nas.“

Povezana vest:  HONOR Watch GS Pro od sutra u prodaji u Srbiji

Xerox DocuMate 4799 je najistaknutiji proizvod Xeroxove linije DocuMate, a njegova svestranost, velika brzina i izvanredna pouzdanost ga čine popularnim skenerom za zahtevna kancelarijska okruženja. Skok unapred koji je u smislu inovativnosti ostvaren u proizvodu DocuMate 4799 ojačan je integracijom s proizvodom Dokmee Capture, čime sudoprinele mogućnosti dodatnih kancelarijskih usluga, kao što su brojna polja s indeksom, Q&A i napredna kompresija, bez nametanja cena za skeniranje po stranici ili troškova licenci.

Povezana vest:  KROZ TELENOROVU MREŽU POSLATO 17.3 MILIONA SMS PORUKA

„U ime naših saradnika u društvu Visioneer, koji proizvode liniju skenera DocuMate, želimo da istaknemo nagrade dodeljene društvima DTS Service i Office Gemini, dvoma ključnim tehnološkim partnerima u pružanju usluga na svetskom nivou za naše klijente,“ rekao je Banis. „Prošle godine osvojili smo nagradu za preduzeće godine; očigledno je da ostavljamo odličan utisak na klijente.“