Telenor_horizontalniTELENOROVA ROMING PONUDA ZA LETO 2010.

 

Ušteda i do tri puta u odnosu na regularne cene

 

Ušteda do 65 odsto očekuje sve Telenorove korisnike u romingu od 1. jula pa do kraja leta. Letnja ponuda obuhvata govorni saobraćaj, SMS i GPRS usluge u romingu koja su na raspolaganju svim Telenor korisnicima u I i II zoni, odnosno celoj Evropi, sem Rusije.

 

Korisnici mogu da biraju između tri vrsta paketa – minuti razgovora i SMS poruke, samo SMS poruke ili sve usluge zajedno sa GPRS-om.

 

Pripejd i postpejd korisnici roming po specijalnim cenama mogu da aktiviraju putem poziva na besplatni kod „Moj meni“ *111#. Poslovni korisnici treba da prate standardnu proceduru, slanjem zvaničnog zahteva Telenoru ili putem Telenorovog poslovnog portala. Dodatna pogodnost za korisnike je i to što se ova usluga može aktivirati i u zemlji u koju je korisnik doputovao takođe besplatnim pozivom koda *111#.

Povezana vest:  Globalna inicijativa za učenje dostupna je za sve učenike Comtrade škola

 

Paketi mogu da se iskoriste do 30. septembra, a korisnici mogu da aktiviraju više istih ili različitih paketa istovremeno.

 

 

Ponuda 1

Ponuda 2

Ponuda 3

Ponuda 4

Vrsta saobraćaja

Količina

Količina

Količina

Količina

Pozivi (odlazni i dolazni)

20 min

50 min

100 min

SMS poruke

20

70

50

100

GPRS

2 MB

5 MB

Cena

(bez PDV-a i PUMT-a)

999*

3,499*

6,999*

* Sve cene su prikazane bez PDV-a i dodatnog poreza na mobilnu telefoniju.

 

Specijalna ponuda za Crnu Goru

 

Svi pozivi ka mreži Telenor Srbija i Telenor Crna Gora će biti jeftiniji od poziva ka drugim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori.

 

Za odlazne pozive naplaćuje se naknada za uspostavljanje veze od 5,9 dinara, minut poziva ka mrežama Telenor Srbija i Telenor Crna Gora košta 8 dinara, a minut poziva ka svim ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori košta 12 dinara. Za dolazne pozive naplaćuje se samo uspostavljanje veze od 5,9 dinara, bez obzira na dužinu trajanja poziva.

Povezana vest:  Bezbedni i mirni: saveti kompanije Kaspersky Lab za prepoznavanje skrivenih kamera dok putujete

 

Cena SMS poruke ka svim mrežama je osam dinara. Cena pristupa Internetu biće 0,10 dinara po kilobajtu. Cene su prikazane bez PDV-a i dodatnog poreza na mobilnu telefoniju.

 

Roming za Južnu Afriku

 

Svim Telenorovim korisnicima koji će uživo gledati Svetsko fudbalsko prvenstvo u Južnoj Africi, omogućeno je da razgovaraju u MTN mreži po cenama i do četiri puta nižim od redovnih. Pripejd i postpejd korisnici trebalo bi ručno da odaberu MTN mrežu i bez ikakvih uslova i ograničenja steknu pravo na povoljnije cene razgovora u romingu tokom boravka u Južnoj Africi.

 

Promocija traje do 31. jula, a ovakvi uslovi su ponuđeni  je zahvaljujući saradnji Telenora sa južnoafričkim operatorom MTN, liderom u telekomunikacijama u Africi i na Bliskom istoku.

Povezana vest:  Srbija na 51. mestu po brzini interneta među 167 zemalja

 

O Telenor romingu

 

Telenorov roming počiva na sistemu „Jedna zona, jedna zemlja, jedna cena”. Ovim se obezbeđuje Telenorovim korisnicima standardno dobar signal i pokrivenost.

Samo Telenor nudi jednostavnost tarifiranja po zonama. U zoni 1 nalaze se susedne zemlje i Grčka, u zoni 2 ostale zemlje Evrope, osim Rusije, u zoni 3 Rusija, Azija (bez Arabijskog poluostrva) i Severna Amerika, i u zoni 4 – Afrika, Arabijsko poluostrvo, Centralna i Južna Amerika, i Australija. Nebitno je gde se u Evropi/Africi… korisnik nalazi, cene su iste.

Korisniku je dovoljno da sazna u kojoj zoni se nalazi zemlja u koju putuje da bi mogao da predvidi svoje troškove. Ne mora da traži nijednu određenu mrežu, jer Telenorove cene u romingu važe za sve mreže u jednoj zemlji.