Kompanija TCL Communication najavila je danas predstavljanje Alcatel A5 LED telefona na sajmu Mobile World Congress. Prvi internaktivni LED pametni telefon na svetu, A5 LED donosi inovacije namenjene mladim i energičnim korisnicima.

Uz inovativni A5 LED, Alcatel predstavlja nove opcije namenjene zabavi,  kao što su osvetljena obaveštenja i jedinstveni poleđinski LED šabloni i teme koje možete sami kreirati, kao i napredno multimedijalno iskustvo. Idealan je za osobe koje cene zabavu i čija ličnost na taj način dolazi do izražaja”, izjavio je William Dowie, direktor proizvodnog portfolija u kompaniji Alcatel.

Povezana vest:  Maskota Šalkea sudiji pokazala crveni karton

Sveobuhvatno iskustvo za zaljubljenike u zabavu  

Nudeći jedinstveno i interaktivno iskustvo koje poseduje samo A5 LED, Alcatel vam daje mogućnost da prikažete svoju ličnost kroz niz očaravajućih LED svetala:

  • Osvetlite obaveštenja sa različitim svetlosnim efektima namenjenim za dolazeće pozive, poruke, alarme i obaveštenja sa društvenih mreža.
  • Izmenite svakodnevicu koristeći opciju Color Catcher koja kreira jedinstvene LED poleđinske šablone i teme koje možete menjati svakodnevno.
  • Zapalite muziku sa svetlosnim efektima koji se pomeraju u ritmu muzike koju slušate i menjaju šablone jednistavnim protresanjem telefona.
Povezana vest:  Budite inspiracija ljudima koji su vaša najveća motivacija i podrška!

Dobre performanse i zabavne selfi opcije

A5 LED vam pruža sjajno multimedijalno iskustvo. Poseduje brzu  4G LTE vezu i osmojezgarni procesor koji omogućava glatko prikazivanje fotografija, igara i filmova na velikom  5,2-inčnom HD ekranu.

Alcatel A5 LED ima prednju kameru od 5MP sa selfi blicom za jasne slika i pri slabom osvetljenu.  Poseduje i Face Beauty softver za besprekorne slike i opciju Face Show, koja vam daje mogućnost da pretvorite svoj selfi u personalizovani video klip. Telefon ima i zadnju kameru od 8MP sa dual-tone blicom.

Povezana vest:  AVI AVITAL - ROCK STAR NA MANDOLINI NASTUPA U BEOGRADU

Alcatel A5 LED lepo leži u ruci, sa ergonomskim dizajnom koji objedinjuje tanki profil i oble ivice.

Cena i dostupnost

A5 LED biće dostupan u Evropi od maja po ceni od 199 evra (preporučena maloprodajna cena). Dolazi u kombinaciji sa metalik crnom LED poleđinom telefona i dodatnom metalik crnom ili metalik srebrnom poleđinom telefona.