Uskoro stiže Samsung Lindy

samsung_lindySamsung Corby izuzetno je zanimljiv uređaj namenjen mlađim korisnicima, koji im omogućava jednostavan pristup omiljenim društvenim mrežama i sličnim servisima. Sada Samsung najavljuje njegova naslednika – model Lindy. 
Službeni Samsungov tabor ne navodi da se ovde radi o nasledniku ranijeg modela Corby, ali sudeći prema dizajnu kao i tehničkim podacima lako je zaključiti na uspeh kojeg modela se oslanja novi mobilni imena Lindy, potpune oznake M5650.
Samsung Lindy će navodno sadržati sve karakteristike pristupa društvenim mrežama prisutne u Corbyju, ali uz dodatak nešto boljih multimedijskih mogućnosti. Štaviše, multimedija je, izgleda, i osnovna snaga ovog uređaja s obzirom na to da je Samsung na prednju stranu uređaja spakovao pripadajuće multimedijske tastere.
Od ostalog navodimo da Samsung Lindy sadrži 2,8-inčni ekran osetljiv na dodir, kameru od 3 megapiksela, mogućnost obavljanje videotelefonije, prijema FM radio prenosa te reprodukcije sve sile multimedijskih datoteka, 50 MB prostora za podatke koji je moguće proširiti pripadajućom memorijskom karticom formata MicroSD, a mobilni pripada kategoriji 3G uređaja.
Samsung Lindy trebao bi se na evropskom tržištu da se pojavi početkom sledeće godine.

Povezana vest:  Lenovo prihvatio trend personalizovane računarske transformacije