ErgosenseElectrolux predstavio ErgoSense  set za idealan doručak
Electroluxov novi ErgoSense  set za idealan doručak odlično kombinuje zanimljiv dizajn i funkcije sa najvažnijim komponentama koje se tiču bezbednosti uređaja i njihove lake upotrebe od strane potrošača.
Electrolux je predstavio tri nova uređaja za savršen doručak. To su : aparat za kafu, ketl za vodu i toster koji su specijalno dizajnirani tako da se uklapaju i u najograničenije prostore, a proizvodi koji iz njih izlaze učiniće naš doručak najboljim načinom za započinjanje svakog dana.
Idealan doručak
Electrolux ErgoSense proizvodi su napravljeni tako da, kao što je slučaj i kod ostalih Electrolux proizvoda, odgovore na različite zahteve današnjeg kupca. Tost koji izgori u trenutku kad žurite, može vas jednako iznervirati kao i nedostatak prostora za sve aparate koji su za pripremu doručka potrebne.
Prava mera
ErgoSense aparat za kafu i ketl za vodu čine merenje tečnosti lakšim nego ikada.Oba proizvoda imaju vodene indikatore koji sadrže preporuku tačne količine tečnosti koja je potreba za idealnu šoljicu kafe. Toster iz seta se lako podešava prema tome koliko veliki ili tanki tost želite. Takođe, u sebi sadrži funkciju koja sprečava da se opečete.
Sve bezbednosne funkcije su toliko usavršene da kupac ne mora da brine čak ni u slučaju da ih nije isključio, a da je napustio dom.
Osnovne funkcije ovih uređaja jesu:
Water kettle:
– 3 načina za auto isključivanje –  sprečava pregrejavanje kad je prazan
– Indikator za merenje vode   ima i šoljicu kojom merimo količinu tečnosti
-Tehnologija brzog ključanja – 2400 watts za brzo zagrevanje
Coffee maker:
-Aroma selektor  pomaže u tome da se napravi kafa najbolje arome i ukusa
-Safety Auto Off –  automatski se gasi nakon 120 min
-Indikator nivoa vode  – za male i velike šoljice
-Indikator merenja kafe – preporuka za idealnu količinu kafe u odnosu na količinu vode
Toster:
-High lift system –  izvlači hleb bez da opečete prste
-Flexibilna funkcija – od XL do XS kriški
-Integralno zagrevanje –  funkcija kojom možete zagrevati i druge vrste peciva kao što su kroasani
Svi modeli ovog zanimljivog seta su pravljeni tako da se uklapaju u svaku kuhinju pa su boje u kojima se mogu kupiti srebrna i ledeno bela.
Povezana vest:  Kada imate samo jednu šansu, neka se računa uz novi Speedlite EL-1 iz Canona