Telekomunikaciona zvezda 

Cell_PhoneSvima je jasno da je u današnje vreme izuzetno teško svojim proizvodom konkusati na pretrpanom tržištu mobilnih telefona, ali neki proizvođači smatraju da to baš i nije tako. Prema njihovom mišljenju, za uspeh je dovoljno predstaviti aparat koji ima neobičan izgled. 
Opšte je poznato da nam sa azijskog kontinenta dolaze razni gagdgeti i mobilni telefoni neobičnih oblika i namena tako da nas uopšte ne čudi pojavljivanje mobilnog aparata dizajniranog u obliku zvezde. Na internet starni ShopKami.com u ponudi se našao mobilni telefon za koji ne znamo ko ga je proizveo, ali jasno nam je da je dizajner inspiraciju potražio u morskom svetu pa njegov model izgleda kao morska zvezda.
Ali da ne bi svima prva pomisao bila ovo morskim bićem, proizvođač je rešio da ukrasi telefon odnosno kućište cirkonima.
Što se ostalih karakteristika tiče ovaj aparat čije je pun naziv Star Shape 1.8 inch Touch Screen Lady’s Cell Phone with Diamond nema čime da se pohvaliti – 1,8-inčni ekran osetljiv na dodir, ugrađena kamera, podrška za reprodukciju multimedijskih sadržaja te ostale osnovne telekomunikacione karakteristike.

Cell_Phone_1A što se tiče cene ona iznosi 126 dolara, pa ako tome dodate troškvove carine i dopremanja istog u našu zemlju možda je ipak bolje da razmislite o nekom bolje modelu, jer je ponuda mobilnih operatera iz dana u dan sve bolja.

Povezana vest:  Huawei predstavlja novi izgled AppGallery