Toshibini  laki  CAMILEO P20 i CAMILEO S30 kamkorderi visoke definicije nude sjajan kvalitet slike i lakoću upotrebe
Toshiba CAMILEO P20CAMILEO P20: dizajniran da zabeleži nezaboravnu zabavu
Šetnja gradom, žurka s društvom ili dan proveden na obali mora: svako želi da sačuva uspomene – brzo i jednostavno. Dizajniran za ljubitelje noviteta – trendsetere, mlade i one koji prate modne trendove, moderan CAMILEO P20 u tamnoplavoj boji nudi visok kvalitet i pruža potpunu pouzdanost po povoljnoj ceni. Težak svega 151g, ovaj kamkorder ručnog tipa može da se nosi navlačenjem trake oko ruke, te je praktičan i pogodan da u svakoj prilici zabeleži spontane magične trenutke.
Činjenice i brojke Camileo P20:
-Rezolucija video zapisa: Full HD 1920 x 1080 (30fps)
-LCD ekran osetljiv na dodir: 7,6cm (3’’)
-10x digitalni zum
-Stabilizacija slike
-Fotografije: do 5 MP, CMOS senzor
-Slot za kartice: SD / SDHC / SDXC
-Težina sa baterijom: 151g
-Veličina: 60/74 mm x 111 mm x 20/22 mm
-Povezivost: HDMI®, mini USB 2.0, kompozitni video zapis
-Otpremanje pomoću programa CAMILEO Uploader softver za YouTubeTM i Picasa™ Web Albums
Toshiba CAMILEO S30 BlueCAMILEO S30: pametni saputnik, uvek spreman za avanturu
Tanak samo 19mm, Toshiba CAMILEO S30 vam je idealan saputnik na usluzi na putovanju ili tokom sportskih aktivnosti, za aktivne mlade ljude, željne avanture, a isto je tako idealan da zabeleži dragocene uspomene s porodicom. The CAMILEO S30 će biti dostupan u tamnoplavoj, burgundicrvenoj,  malinacrvenoj i srebrnoj varijanti. Bez premca po lakoći upotrebe, CAMILIEO S30 pruža meni od osam opcija podrške za scene kreiranih u cilju  postizanja savršenih rezultata čak i u lošim svetlosnim uslovima, pri čemu su ’’skin’’, ’’night’’, ili ’’back light’’ su samo neke od opcija.
Činjenice i brojke Camileo S30:
-Rezolucija video zapisa: Full HD 1920 x 1080 (30fps)
-LCD displej osetljiv na dodir: 7,6cm (3’’)
-10x digitalni zum
-Stabilizacija slike
-Fotografija: do 8 MP, 8 MP CMOS senzor
-Slot za kartice: SD / SDHC / SDXC
-Težina sa baterijom: 141g
-Veličina: 59mm x 106mm x 19mm
-Povezivost: HDMI®, miniUSB 2.0, kompozitni video
-Otpremanje pomoću programa CAMILEO Uploader softver for YouTubeTM, and Picasa™ Web Albums
Toshiba Evropa danas predstavlja dva nova digitalna H.264 kamkordera: oba kamkordera, CAMILEO P20 i CAMILEO S30, karakteriše Full HD rezolucija i dizajn veoma jednostavan za korišćenje: takođe, oba poseduju veliki (7,6cm/3”) ekran osetljiv na dodir sa grafičkim korisničkim interfejsom lakim za upotrebu. Dok CAMILEO P20 nudi digitalni aparat rezolucije 5 megapiksela, CAMILEO S30 je opremljen  CMOS senzorom od 8 megapiksela. Ova dva nova kamkordera biće na tržištu u trećem kvartalu 2010. širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike.
Visok kvalitet slike i video zapisa
CAMILEO P20 i CAMILEO S30 su potpuno opremljeni kamkorderi i digitalni fotoaparati visokog kvaliteta. Digitalni zum 10x omogućava  udaljene snimke u video i foto režimu. Za savršene snimke nenarušene podrhtavanjem ruke, kamkorderi poseduju ugrađenu stabilizaciju video zapisa. Ugrađeni softver može da interpolira rezoluciju fotografije  čak do 16 megapiksela.
Uhvatite trenutak…i lako ga podelite sa prijateljima
Kako biste lako podelili video zapise i fotografije sa svojim prijateljima,  CAMILEO P20 i CAMILEO S30 nude široku paletu alatki za povezivanje: preko HDMI, miniUSB.2.0 ili kompozitnog videa mogu se lako povezati sa TV-om i drugim digitalnim uređajima. Uz to, opremljeni su još i slotom za SD / SDHC / SCXC kartice kapaciteta do 64GB. Zahvaljujući aploud funkcionalnosti koja je laka za upotrebu, korisnici mogu jednostavno da postave svoje video klipove na sajtovima za razmenu kao sto su YouTube™ ili podele svoje fotografije sa prijateljima na sajtovima poput Picasa™ Web Albums.
Povezana vest:  Samsung predstavlja nove audio uređaje na CES-u 2015