PresaPoklonite dodir Braun-a

 

 

Praznici  uvek protiču u duhu ljubavi i darivanja poklona voljenim osobama. Poklon izaziva sve one divne emocije koje nas ispunjavaju. Ne pruža zadovoljstvo samo onima koji ga primaju, već i onima koji  daruju. Jedino o čemu možemo da razmišljamo pre praznika je odabir pravog poklona. Najbolji su oni pokloni koji nadžive divan trenutak darivanja. Pomoću Braun-a, ti momenti traju znatno duže jer njegovi novi proizvodi imaju garanciju od 5 godina.

Ono što želite za Božićne praznike je Braun proizvod primamljivog dizajna, koji predstavlja prazničnu inspiraciju i olakšava vam da pronađete pravi poklon. Za ovaj period darivanja sledeći Braun proizvodi mogu da budu savršen izbor za vas i vaše voljene:

Povezana vest:  Fejsbuk preuredio svoju funkciju Teme u trendu posle kritika o pristrasnosti

Novi modeli epilatora Silk-épil 7 –  najbolji način uklanjanja kratkih dlačica koje nudi Braun. Uklanja čak i dlačice veličine zrna peska. Pomoću inovativne tehnologije bliskog dodira, udobno korišćenje na suvoj i mokroj koži prilikom kupanja ili tuširanja pruža izuzetan komfor tokom epiliranja. Novi modeli predstavljaju magičan poklon kojim postižemo  savršene rezultate.

Nova Satin Hair 7 Colour presa– savršeno je pogodna da odgovori na posebne potrebe farbane kose. Braun Satin Hair 7 Colour presa za farbanu kosu serije 7 štiti osetljivu, farbanu kosu od isušivanja, sprečavajući da boja izbledi i do 70%. Ovaj specijalni regulator toplote može da se podesi na osnovu toga da li je kosa fina, normalna ili tanka, dok njegova fleksibilna ploča smanjuje prejaki pritisak.

Povezana vest:  SUTRA POČINJE SA RADOM IT KUTAK DOMA OMLADINE BEOGRADA

BrijacNovi Braun Series 7 Premium aparat za brijanje – Izvanredan  Braun  aparat za brijanje pruža vam savršeno temeljno i prijatno brijanje. Pomoću svoje najnovije inovativne zvučne tehnologije, 10 hiljada mikro vibracija uz svaki udar pomaže da se uhvati više dlačica i to u cilju najtemeljnijeg i prijatnijeg brijanja. Može da se u potpunosti opere i omogućava lakše čišćenje pod mlazom tekuće vode ili pomoću sistema Clean & Renew™ – dodirom na dugme automatski se vrši čišćenje, sušenje, punjenje i podmazivanje, kako bi aparat za brijanje svakog dana izgledao kao nov.

Povezana vest:  Canon nagrađuje najbolji kratki film

Novi Braun Multiquick/Minipimer professional MR 6550 M CA višebrzinski/mini-uređaj –  Višebrzinski /mini-uređaj, priručni blender, dizajniran je kako bi vam pomogao u svakodnevnim ritualima prilikom kuvanja, a da pritom ne smeta u kuhinji, pomažući vam da lako pripremite zdravu hranu. Poseduje sve funkcije uređaja za obradu veće količine hrane i to u blenderu veličine koja staje u ruku; zauzima minimalan prostor u kuhinji a zauzvrat vam pruža maksimalan učinak.