Kompanija LG Electronics (LG) će na sajmu IFA 2018 u Berlinu predstaviti proširen asortiman LG SIGNATURE serije ultra premium proizvoda, sa dodatkom vinske vitrine, mašine za sušenje veša i frižidera sa zamrzivačem dole.

Koncept The Art of Essence bio je inspiracija za filozofiju brenda LG SIGNATURE, koji je lansiran 2016. godine. Iz proizvoda LG SIGNATURE serije uklonjene su sve karakteristike koje nisu u skladu sa duhom brenda, što za rezultat ima moderan i elegantan izgled proizvoda najvišeg kvaliteta koji svojim vlasnicima pružaju osećaj ekskluzivnosti.

U elegantan metalni okvir ekskluzivne LG SIGNATURE vinske vitrine staje 65 flaša i ona se odlikuje brojnim inovativnim tehnologijama poput Multi Temperature Control koja stvara idealne uslove za čuvanje različitih vrsta vina. Fioka frižidera u vinskoj vitrini sa Automatic Lift funkcijom omogućava lak pristup vinu koje se nalazi unutra pritiskom na dugme. Vinska vitrina dolazi sa funkcijom prepoznavanja glasa, vratima koja se automatski otvaraju kada joj se približite i Knock-On funkcijom koja omogućava paljenje unutrašnjeg osvetljenja i pogled kroz zatamnjeno staklo bez otvaranja vrata, kako bi se izbegla nepoželjna fluktuacija temperature i ulazak štetne sunčeve svetlosti.

Povezana vest:  Kaspersky Lab dodaje novi sloj korporativne zaštite pomoću Private Security Clouda

Ekskluzivna mašina za sušenje veša pridružiće se po prvi put ove godine LG SIGNATURE seriji. Mašina za sušenje veša kapaciteta od 10 kilograma detektuje količinu veša u bubnju i prema tome prilagođava podešavanja, bez intervencije korisnika. Funkcija brzog sušenja dopunjena je naprednim Condenser Automatic Cleansing sistemom koji koristi mlaz vode da bi očistio nagomilanu prljavštinu, čime mašini omogućava da održava maksimalnu efikasnost rada.

Povezana vest:  Snažan bas u kompaktnom Sony dizajnu

Novi LG SIGNATURE frižider sa donjim zamrzivačem odlikuje se nizom naprednih funkcija uključujući Automatic Lift kojom se fioka podiže na nivo očiju za lakši pristup sadržaju. Poboljšana funkcija automatskog otvaranja vrata oseća kada joj se približite i automatski otvara vrata dvaput šire nego ranije, što je zaista korisno kada su vam ruke pune namirnica.

Kako bi demonstrirao estetiku i naprednu tehnologiju vinske vitrine, LG SIGNATURE je sklopio partnerstvo sa Džejmsom Saklingom, istaknutom ličnošću u međunarodnoj zajednici stručnjaka za vino, čije recenzije imaju dobru reputaciju među širokom publikom. Gospodin Sakling će biti domaćin više sesija degustacije vina za VIP goste na štandu LG SIGNATURE na Messe Berlin 30. i 31. avgusta, gde će se demonstrirati sposobnost vinske vitrine da očuva ili poboljša ukus vina. Vinari iz francuske vinarije Lou Dumont takođe će biti prisutni sa vrhunskom kolekcijom najbolje ponude.

Povezana vest:  Petogodišnja garancija na nove Samsung uređaje

„Kombinacija prelepog dizajna i najnovijih tehnologija uz vernost suštini proizvoda jeste ono što odlikuje LG SIGNATURE ”, izjavio je Song Dae-hyun, predsednik kompanije LG Home Appliance & Air Solution. „Proširenje naše kolekcije LG SIGNATURE na sedam proizvoda omogućava još većem broju kupaca da iskuse užitak posedovanja kućnog uređaja koji je nalik umetničkom delu.”

Posetioci štanda LG-a u hali 18 tokom sajma IFA imaće priliku da lično vide najnovije proizvode iz asortimana LG SIGNATURE serije.