ADATA je danas predstavila novu bogatu ponudu dodatne opreme za mobilne uređaje koja zadovoljava potrebe različitih mobilnih životnih stilova, uključujući 3-u-1 i 2-u-1 Lightning kablove, adapter USB-C na Micro USB, USB-C na USB-A hub s priključcima i niz drugih kablova za sinhronizaciju i punjenje.

ADATA 3-u-1 Lightning kabl za sinhronizaciju/punjenje

ADATA 3-u-1 Lightning kabl sa Apple-ovim MFi sertifikatom namenjen je osobama koje koriste dosta različitih uređaja u pokretu. Kabl ima zamenljive priključke Lightning, Micro USB i USB-C za lako punjenje i sinhronizaciju Apple uređaja, kao i uređaja sa konektorima Micro USB i USB-C. Kabl nudi brzo i efikasno punjenje do 2,4 A[i] i dolazi sa robusnim, najlonom obloženim omotačem koji ga štiti od deformacija i zaplitanja. U kombinaciji s višeslojnom konstrukcijom i širokim bakarnim žicama 22AWG sa slojem kalaja i zaštitom od korozije, kabl nudi učinkovito punjenje, izvanrednu trajnost i sprečava elektromagnetnu interferenciju.

Povezana vest:  Savijena elegancija: Tehnološka čuda na ekranu Tecno Phantom V Flip 5G

ADATA 2-u-1 kabl za sinhronizaciju/punjenje

ADATA 2-u-1 Lightning kabl, baš kao i njegov 3-u-1 rođak, omogućava efikasno punjenje, trajnost i sprečavanje elektromagnetne interferencije. Dolazi sa zamenljivim Lightning i Micro USB konektorima i sa dužim kablom od dva metra koji omogućuje veću fleksibilnost u sobama sa teže dostupnim utičnicama. U ponudi će se uskoro i naći i ADATA 2-u-1 kablovi Micro USB/USB-C 2.0 i 2-u-1 USB-C/Micro USB 3 koji takođe imaju zamenljive konektore, što uklanja potrebu za nošenjem dva kabla za punjenje i sinhronizaciju više uređaja sa sistemom Android i drugih vrsta uređaja kada ste u pokretu.

ADATA adapter USB-C na Micro USB 2.0

ADATA adapter USB-C na Micro USB kompaktan je i praktičan alat koji je idealan za upotrebu kod kuće ili u kancelariji. Bez obzira na to imaju li korisnici konzolu za igru sa konektorom USB-C, pametni telefon, napajanje ili sve navedeno, uz ovaj adapter mogu uživati u naprednoj kompatibilnosti uz fleksibilnost korišćenja Micro USB kabla sa svojim USB-C uređajima.

Povezana vest:  Turkiš Erlajnz naručio 13 novih Erbasovih aviona

ADATA USB-C na USB-A 3.1 hub

Još jedan praktičan alat, posebno za vlasnike laptopova sa samo jednim USB-C konektorom, jeste ADATA USB-C na USB-A 3.1 hub. Dizajniran sa USB napajanjem, ovaj hub može da napaja laptopove i istovremeno povezuje i napaja druge uređaje putem tri USB-A konektora.

ADATA kabl USB-C na USB-C 3.1

ADATA kabl USB-C na USB-C 3.1 omogućuje korisnicima da uživaju u svim prednostima standarda USB-C. Ima ugrađen čip koji povećava snagu prenosa na 60 W. Podržava brzine standarda USB 3.1 Gen 1 za brzo punjenje i veliki propusni opseg za video zapise visoke rezolucije. Može prenositi velike datoteke s jednog uređaja na drugi brzinama do 5 Gb/s1.

Povezana vest:  Letnji meni po vašem izboru

Posebno dugi kablovi od 2 m

ADATA je predstavila i tri nova posebno duga kabla za sinhronizaciju i napajanje dužine dva metra. Ovi kablovi omogućavaju8 lakše korišćenje i fleksibilnost u prostorijama sa nepraktičnim ili teško dostupnim smeštanjem utičnica. Među njima su ADATA Lightning Cable 2M, Micro USB Cable 2M i USB-C to USB-A 2.0 Cable 2M.

[i] Stvarne performanse mogu se razlikovati u zavisnosti od uređaja koji se koristi sa kablovima.