Kompanija Honor, novi i inovativni brend pametnih telefona uspostavio je strateško partnerstvo sa vodećim gejming kompanijama kao što su PUBG korporacija i Gameloft. Kompanija Honor je ostvarila saradnju sa naslovima kao što su PUBG MOBILE i Asphalt 9: Legends sa ciljem da unese nešto revolucionarno u svet mobilnog gejminga, počevši sa predstavljanjem Honor Play telefona ovog avgusta – novog gejming uređaja neverovatne brzine i performansi, sa unapređenom grafikom i većim kapacitetom baterije, kao i uzbudljivim gejming iskustvom koje nudi korisnicima.

Budite najbolji u borbi na PUBG Mobile uz Honor Play

Kompanija Honor ostvarila je saradnju sa kreatorima video igrice PUBG MOBILE, jednom od najboljih taktičkih turnirskih igara na svetu, kako bi gejmerima i ljubiteljima Honor brenda obezbedila neverovatno gejming iskustvo. Kao brend koji postavlja nove trendove u industriji pametnih telefona, Honor je ponosan na partnerstvo sa PUBG MOBILE, kao oficijalnog gejming partnera telefona Honor Play, video igrom koja je dobila priznanje Trending Game of the Year i koja ima preko 10 miliona aktivnih korisnika širom sveta (isključujući Kinu). Zajedno, PUBG MOBILE i Honor donose svojim korisnicima i fanovima nova i uzbudljiva iskustva, i podižu njihovo korisničko iskustvo na viši nivo.

Ova dva vodeća brenda u oblasti tehnologije i gejminga uspostavile su snažnu vezu i iskoristile su pun potencijal gejming tehnologije na Honor Play telefonu na video igrici PUBG MOBILE, obezbedivši impresivno iskustvo za korisnike širom sveta. Kako bi korisnicima stvorio udobnije i prijatnije gejming iskustvo, Honor je u okviru ovog partnerstva omogućio prilagođavanje grafičkih performansi u igrici na svom Honor Play telefonu, pri čemu može da obezbedi frame rate od 39.46[1] uz stabilno odstupanje od samo 0.21%[2]. Očekuje se da će u budućnosti i drugi Honor uređaji imati ekskluzivno partnerstvo sa PUBG MOBILE. 

Povezana vest:  Kompanija Sony – dvadeset godina u Srbiji

Budite prvi u igrici Asphalt 9: Legends uz Honor Play

Kompanija Honor takođe ima sklopljeno partnerstvo sa kreatorima video igrice Asphalt 9: Legends, najpopularnije trkačke video igrice za mobilne telefone, koju je kreirala kompanija Gameloft, kako bi gejmerima i ljubiteljima automobilskih trka obezbedila još impresivnije iskustvo na Honor Play telefonu. Saradnja sa kompanijom koja je stvorila Asphalt 9: Legends ima dosta potencijala i ovo nije prvi put da je kompanija Honor sarađivala sa Gameloft-om. Ove dve kompanije su zajedno sarađivale na modelu Honor 5X, kada je lansiran #Asphalt8HonorCup izazov, kao i na modelu Honor View 10, kada je organizovan e-sport turnir Modern Combat Versus Honor International Series. Promocija oba telefona i događaja je bila veoma uspešna i jedan od ključnih faktora za odluku kompanije Honor da ponovo sarađuje sa kompanijom Gameloft.

Povezana vest:  LG najavljuje prvi smart telefon sa OLED FullVision ekranom u istoriji

Honor Play predstavlja „Game On“ momenat za gejmere, naročito gejmere na mobilnim telefonima. Ovo prilagođavanje video igre za Honor Play telefon obezbeđuje frame rate od 39.46 i neometano gejming iskustvo, čak i kod video igrica koje su grafički prilično zahtevne. Histen 3D audio tehnologija obezbeđuje izuzetno široko 3D zvučno polje za igrače. Ovaj virtuelni surround zvuk stvara filmsko iskustvo i distribuira zvuk iz različitih pravaca, omogućujući igračima da lociraju neprijatelje i pravac pucanja sa velikom preciznošću. U okviru video igrice PUBG MOBILE, omogućena je AI 4D Smart Shock funkcija koja ima 30 različitih scenarija za vibraciju i koja se aktivira u skladu sa pravcom iz kojeg se približavaju neprijatelji ili dolaze pucnji, a gejmeri će čak biti u prilici i da usete povratni udar kada povlače okidač u igrici. Honor Play takođe poseduje izuzetno veliki 6.3-inčni FullView ekran sa 19.5: 9 odnosom i baterijom kapaciteta čak 3750 mAh, koja podržava najmanje 4,5 sata igranja. Gejmeri će moći da uživaju u prijatnom vizuelnom iskustvu u igricama i multitaskingu, uz 24-časovnu zabavu.

Kompanija Honor sarađuje sa brojnim partnerima iz gejming industrije kako bi korisnicima Honor Play telefona obezbedio intenzivno i impresivno gejming iskustvo. Pored gore pomenutih igara, kompanija Honor planira da nastavi da primenjuje svoje gejming tehnologije i na druge popularne mobilne igrice.

Povezana vest:  Saputnik svakog avanturiste

 Honor Play će biti dostupan u Srbiji počevši od 27. septembra 2018. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 44.990 RSD. Na IFA sajmu u Berlinu, Honor Play je osvojio devet nagrada, koje su mu dodelile najveće svetske redakcije koje prate novosti u ovoj industriji, kao što je nagrada „Best of IFA 2018″ za najbolji uređaj na sajmu, koju su dodelile redakcije kao što su Android Headlines, Digital Trends, Pocket-lint, T3, kao i Ubergizmo, Gear Diary, Geek Spin, Talk Android i Technobuffalo. Pored priznanja koje je osvojio tokom IFA sajma, Honor Play je dobio više od 6 različitih preporuka brojnih svetski priznatih redakcija, kao što su „Digital Trends Recommended Product”, „Expert Reviews Recommended”, „Editor’s Choice” redakcije Pocket-lint, priznanje za najbolji gejming telefon (Best Gaming Phone) redakcije T3, kao i priznanja „Tech Advisor Recommended” i „Trusted Reviews Recommended”.

[1] Zasnovano na testovima u laboratorijskim uslovima, koje je sprovela kompanija Honor.

[2] Zasnovano na testovima u laboratorijskim uslovima, koje je sprovela kompanija Honor.