ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavio je USB fleš disk UE700 Pro. Ovaj disk s brzinama čitanja/pisanja do 360/180MB/s[i] i kapacitetom skladištenja do 256GB korisnicima nudi brz prenos podataka i pregršt prostora za filmove, videozapise visoke rezolucije, kao i druge podatke. Sa debljinom od samo 7 mm, disk je izuzetno tanak. Površina je napravljena od uglačanog aluminija, što ga čini lako prenosivim i prijemčivim za oko.

Povezana vest:  Bečlije za digitalno zdrav grad

Uz interfejs, USB 3.1 UE700 Pro odlikuju velike brzine čitanja/pisanja do 360/180MB u sekundi. To znači da korisnici mogu preneti datoteku s filmom veliku 4 GB za samo 22 sekunde2. U današnje doba 4K videozapisa nikad nemamo previše prostora za skladištenje, zbog čega UE700 nudi kapacitet od 256GB tako da korisnici mogu čuvati fotografije i videozapise u visokoj rezoluciji bez straha od nedostatka prostora.

Disk nema poklopac, nego je USB priključak sakriven u kompaktnom telu gde je sasvim zaštićen, te i nema potrebe za poklopcem. Jednostavnim pokretom palca ka napred disk je spreman za upotrebu, dok se obrnutim pokretom priključak vraća natrag u telo radi skladištenja ili prenosa. Uređaj tanak je samo 7 mm s površinom od elegantnog uglačanog aluminija – ona naglašava prefinjene koncentrične crte koje kao da isijavaju iz prekrasnog plavog LED indikatora. Rupica za vezicu je praktična i omogućava personalizaciju tako što korisnici mogu da zakače uzicu ili privezak kako bi disk lakše preneli ili ga upotrebili kao ukras.

Povezana vest:  Canon predstavlja Océ ColorWave 9000 – brzi sistem za štampu velikih formata u boji, namenjen izradi tehničke dokumentacije

Tačna dostupnost USB flash diska ADATA UE700 Pro može varirati u zavisnosti od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnim tržištima, obratite se najbližem predstavništvu kompanije ADATA ili maloprodajnom predstavniku putem sajtova www.adata.com

[i],2 Brzine prijenosa temelje se na modelu kapaciteta 256 GB. Stvarne brzine prijenosa mogu se razlikovati ovisno o upotrebi.

Povezana vest:  Pravi gubitak zbog nedostatka stručnjaka: Znatno veći troškovi oporavka