Canon Europe danas predstavlja svoj najmanji jednofunkcijski štampač sa pet mastila. Canon PIXMA TS705, savršen za kuću ili malu kancelariju, odlikuje kapacitet od 350 listova u okviru dvostrukog ubacivača papira, niz opcija za povezivanje (uključujući integraciju sa servisima Amazon Alexa i Google Home ) i kompatibilnost sa velikim brojem papira i kreativnih aplikacija za neograničenu personalizaciju.

Namenjen onima koji usvajaju najnovije inovacije na polju pametnih kuća, Canon PIXMA TS705 kompatibilan je sa uređajima koji podržavaju servise Amazon Alexa i Google Home kako bi se savršeno integrisao u svakodnevne živote korisnika i u povezani dom. Kada to zatražite od njih, Alexa i Google Assistant će rado dati komandu štampaču Canon PIXMA TS705 da odštampa izabrani opseg dečijih bojanki, sudoku zagonetki ili korisnu kontrolnu listu i šablone za izveštaje. Povezane tehnologije će takođe omogućiti korisna zvučna obaveštenja u vezi sa statusom i nivoima mastila štampačaCanon PIXMA TS705.

Iako kompaktan po veličini, pošto je 18 odsto manji od svog prethodnika, modela PIXMA iP7250, Canon PIXMA TS705 ozbiljan je igrač zbog funkcija koje uključuju kontrolu glasom, mogućnosti povezivanja i kertridža koji štede mastilo. Kapacitet od 350 listova modela Canon PIXMA TS705 savršen je za male firme kojima je potreban neprekidan tok štampanja na običnom papiru. Zahvaljujući dvostrukom ubacivaču papira radi maksimalne produktivnosti, zadnji ubacivač papira modela Canon PIXMA TS705 može da prihvati sve vrste papira, uključujući mat i sjajni, kao i veličine od 3,5 x 3,5 inča do A4. Rukovanje je takođe jednostavno zahvaljujući full dot LCD ekranu.

Povezana vest:  Telenor otvorio prvu ekološku baznu stanicu u Srbiji

Canon PIXMA TS705 štampa pomoću 5 individualnih mastila, pružajući oštar tekst, dokumente visokog kvaliteta, kao i živopisne fotografije i niz kreativnog sadržaja. Pored toga, opcioni XL i XXL kertridži sa mastilom omogućavaju korisniku da štampa više za manje, a 5 individualnih kertridža sa mastilom znači da treba zameniti samo mastilo koje ponestane.

Canon PRINT aplikacija kompatibilna sa sistemima iOS i Android omogućava korisnicima da štampaju direktno sa pametnog uređaja, preko Wi-Fi mreže. Funkcija kopiranja pomoću pametnog telefona omogućava korisnicima ove aplikacije da bez muke kopiraju i štampaju tako što slikaju fotografiju dokumenta i konvertuju je u PDF. Zahvaljujući kompatibilnosti sa Ethernet mrežom, korisnici štampača Canon PIXMA TS705 će uživati u prednostima bezbedne konekcije visoke brzine.

Pristup servisu PIXMA Cloud Link pojednostavljuje svakodnevicu tako što korisnicima omogućava da štampaju dokumente i fotografije iz popularnih cloud servisa kao što su Facebook, Instagram, GoogleDrive, DropBox i drugi, osiguravajući da zauzeti zaposleni mogu uvek da pristupe važnim dokumentima iz daljine i da ih odštampaju. Canon PIXMA TS705 takođe je kompatibilan sa standardima AirPrint (iOS), Mopria (Android) i Windows 10 Mobile radi štampanja bez potrebe za bilo kakvom dodatnom aplikacijom.

Povezana vest:  Dobre strane izolacije

Male firme koje teže efikasnosti i porodice koje brinu o životnoj sredini ne treba da tragaju dalje od modela Canon PIXMA TS705. Funkcija automatskog uključivanja/isključivanja može da se uskladi sa radnim vremenom ili porodičnom rutinom kako bi osigurala da je štampač uvek spreman za upotrebu, istovremeno ekonomišući potrošnju energije. Automatsko dvostrano štampanje takođe smanjuje potrošnju papira.
Canon-ov softver Easy-PhotoPrint Editor za PC ili pametne uređaje pruža neograničene mogućnosti za uživanje u personalizovanoj štampi, uključujući prilagođene kalendare, kolaže i nalepnice. Oni mogu da se odštampaju na širokom spektru medija, uključujući magnetni, ponovo lepljivi i 3,5 x 3,5-inčni kvadratni fotopapir. Pored toga, Canon-ova aplikacija Nail Sticker Creator ima više od 200 šablona za štampanje prilagođenih nalepnica za nokte pomoću štampača Canon PIXMA TS705.
Korišćenjem štampača Canon PIXMA TS705 i originalnog Canon mastila korisnici će zarađivati bodove u okviru Canon-ovog Print Rewards programa, koji mogu da se iskoriste za proizvode, zabavne poklone i digitalne usluge. Podsetnici Easy Ink Delivery takođe brinu da nikada ne zaboravite na naručivanje mastila pomoću obaveštenja putem elektronske pošte kada mastilo počne da ponestaje.
Pružajući široku lepezu iznenađujućih funkcija u odnosu na svoju veličinu, Canon-ov najmanji jednofunkcijski štampač sa pet mastila do sada savršena je opcija za porodične potrebe štampanja ili novu firmu koja želi brzo da se osposobi za poslovanje po prihvatljivoj ceni.

Povezana vest:  Lenovo imenuje Gleba Mišina za direktora poslovanja u Rusiji, zemljama Komonvelta i Istočnoj Evropi

Canon PIXMA TS705 biće dostupan od februara 2019.

Za više informacija posetite: https://www.canon-europe.com/printers/pixma-ts705/

Ključne prednosti:
• Kvalitetna štampa fotografija i oštri dokumenti pomoću 5 individualnih mastila
• Pametna bežična i cloud mogućnost povezivanja
• Full Dot LCD
• Dvostruki ubacivač papira i automatska dvostrana štampa
• Kapacitet od 350 listova
• Pametan i kompaktan dizajn
• Štampanje nalepnica za nokte i diskova
Šta je u pakovanju:
• Canon PIXMA TS705
• Početni rezervoari mastila
• Kabl za napajanje
• CD-ROM za podešavanje
• Uputstva i ostala dokumenta