Na sajmu CES 2019, LG Electronics (LG) predstavio je snažnu viziju sveobuhvatnog održavanja odeće sa revolucionarnim Styler sistemom. Na čelu asortimana je novi LG Styler Black Tinted Mirror Glass Door – sistem sa vratima od crnog toniranog stakla poput ogledala, dobitnik nagrade za inovaciju na CES 2019. LG je predstavio i očaravajuće modele velikog kapaciteta koji nude povećanu funkcionalnost, kao i pametno ogledalo sa servisom na bazi veštačke inteligencije (AI) za potpuno novi virtuelni modni doživljaj.

Premium LG Styler Black Tinted Mirror Glass Door donosi u dom funkcionalnost i eleganciju sa prefinjenim, modernim dizajnom i sposobnošću da održava higijensku čistoću i besprekoran izgled odeće. Nova vrata od crno toniranog stakla odišu sofisticiranošću, dok aparat praktično bez napora osvežava i do četiri odevna komada istovremeno – uključujući i par pantalona u vratima. Dodatno, tehnologije Smart Diagnosis™ i SmartThinQ™ pružaju korisnicima prednost brze, tačne podrške i mogućnosti korišćenja Google Asistenta pomoću glasa.

Povezana vest:  Deset saveta da unapredite vaše Galaxy S10 iskustvo

U srcu Styler sistema nalazi se LG TrueSteam™ tehnologija, koja uklanja više od 99,9 procenata mikroba i bakterija koji se nalaze u odeći kako bi očuvala higijensku čistoću garderobe*. Sa odeće stavljene na pomične vešalice uklanjaju se nabori i neprijatni mirisi, dok funkcija blagog sušenja Gentle Dry brzo i potpuno uklanja vlagu. Funkcija sušenja pomoću toplotne pumpe Heat Pump Drying smanjuje potrošnju energije tako što reciklira toplotu iz vrućeg, vlažnog vazduha unutar Styler sistema, a funkcija za ispravljanje pantalona Pants Crease Care obezbeđuje uredan, čist izgled tako što bez pegle uklanja nabore i pravi preciznu liniju na pantalonama.

Povezana vest:  Kaspersky Threat Lookup – nova platforma za bezbednost korporativnih klijenata

Pored novog Styler sistema, posetioci sajma CES 2019 mogli su da se uvere u inovativne karakteristike Styler sistema velikog kapaciteta namenjenog porodicama, koji može da primi pet komada odeće na pomičnim vešalicama (uključujući i duge kapute), kao i par pantalona u vratima.

Dodatno, LG je publici pružio pogled u spavaću sobu budućnosti predstavljanjem pametnog ogledala na bazi veštačke inteligencije. LG ThinQ ogledalo može da pruži personalizovan doživljaj dajući korisnicima modne predloge i mogućnost virtuelnog isprobavanja odeće, omogućavajući im time da kupuju odeću, a da ne moraju da je probaju u radnji.

Povezana vest:  Predstavljen HONOR Band 6 - veći ekran i napredne funkcije za nadzor zdravlja

Uglađen dizajn i veoma delotvorne performanse elegantnog LG Styler sistema podižu kućno održavanje odeće na viši nivo“, rekao je Song De-hjan, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Puni smo entuzijazma u vezi sa proširenjem funkcionalnosti sistema Styler i njegovom atraktivnošću za nove kupce koji nisu svesni da je održavanje odeće nešto više od pranja vodom i hemijskog čišćenja“.

* Sertifikovala Britanska fondacija za alergije.