Kompanija Huawei rešila je da obraduje sve verne fanove Huawei brenda! O čemu se radi?

Upoznajte program Letnji hitovi koji će od 01.08. do 01.09. zagrejati vaše leto do maksimuma!

Poznata po tome što svojim korisnicima, ali i onima koji to žele da postanu nastoji da pruži samo najbolje, kompanija Huawei pokrenula je kampanju – Letnji hitovi, tokom koje u periodu od 1. avgusta do 1. septembra možete priuštiti Huawei pametne telefone po vrelim, letnjim cenama. Ukoliko ste do sada gledali neke od ovih pametnih telefona i razmišljali o tome kako biste voleli da postanete njihov ponosni vlasnik, sada je pravo vreme za to!

Povezana vest:  Poziv za otključavanje interneta po kućama i firmama

Koji pametni telefoni su Letnji hitovi?

 Huawei P30 Pro, čija je četvorostruka Leica kamera zaštitni znak i inspiracija mnogim korisnicima da unaprede svoje iskustvo fotografisanja, u okviru programa Letnji hitovi, dostupan je po specijalnim cenama u dve varijante:

6/128 GB – 99.999 RSD

8/256 GB – 109.999 RSD 

Oni koji su takođe zainteresovani za P30 seriju, mogu obezbediti pametni telefon koji je pobrao simpatije mnogih, upravo zbog impresivnih performansi i kamere, ali i niže cene u odnosu na P30 Pro. Reč je o telefonu Huawei P30, a njegova specijalna cena u periodu od 01.08. do 01.09. iznosi 79.999 RSD.

Povezana vest:  Huawei Back to School akcijska ponuda i prodaja Huawei MatePad 11 počinju danas

Za sve one koji žele da priušte kvalitetan pametni telefon nižeg cenovnog ranga, tokom aktivacije Huawei Letnji hitovi, jedan od popularnijih modela Huawei telefona – Huawei Y5 2019, može se pronaći po ceni od 13.999 RSD.

Proizvodi koji su deo kampanje, mogu se pronaći u svim radnjama u slobodnoj prodaji, kao i zvaničnoj Huawei Experience Store, u Ušće Shopping Centru. Više informacija o vreloj Summer aktivaciji možete pronaći na linku: https://consumer.huawei.com/rs/campaign/summer/ .

Povezana vest:  Kompanija LG predstavila nove uređaje za bolje kulinarstvo

 

Leto u kompaniji Huawei je tek počelo!