Huawei je danas predstavio nove HUAWEI FreeBuds 3 bežične stereo slušalice.  Nove Huawei slušalice, posledica su strategije kompanije usmerene ka premium audio uređajima, a pokreće ih Huawei Kirin A1 čip, zahvaljujući kom FreeBuds 3 emituju novi “inteligentni” zvuk.

Kirin A1 čip koristi naprednu tehnologiju za emitovanje vrhunskog zvuka za FreeBuds 3, usklađujući izvanredne tehnike digitalne obrade zvuka sa fino podešenim drajverom visoke osetljivosti za emitovanje spektakularne muzike i reprodukcije glasa. Pored toga, novi inteligentni zvuk koji pokreće Kirin A1 čip ima mnoštvo karakteristika vodećih uređaja u klasi, kao što su jednostavno i stabilno povezivanje, ultra-niska latencija i impresivne mogućnosti kontrole buke.

Inteligentni zvuk: HUAWEI Kirin A1 čip

Kirin A1 čip je prvi posebno dizajniran čip koji smo razvili za tržište audio uređaja. Kirin A1 efikasno obrađuje složene zadatke, uprkos veličini od svega 4,3 mm x 4,4 mm.

Kao prvi prenosivi čip BT 5.1 i BLE 5.1, Kirin A1 osigurava da FreeBuds 3 bude bez premca kada su u pitanju stabilnost i lakoća povezivanja. U kombinaciji sa našom novom generacijom algoritma za odabir Bluetooth signala zahvaljujući inteligentnoj tehnologiji prilagođavanja frekvencijskim preskakanjem u komunikacijskom polju, čip može dinamički da prepozna frekvencijske pojase na koje utiče signal od 2,4GHz, kao što je Wi-Fi i skok na slobodni kanal. To mu omogućava da se brzo prilagodi promenama u okruženju i postigne veće mogućnosti odstranjivanja smetnji.

Povezana vest:  Otvorena prva “Yellow Store”- specijalizovana Nikon prodavnica

Izohroni dvokanalni Huawei Bluetooth1 omogućava nam da unesemo pravi stereo zvuk u bežične slušalice, povezujući se sa obe slušalice istovremeno, ali nezavisno. Dvokanalna sinhronizovana Huawei tehnologija omogućava da dve slušalice primaju levi i desni audio kanal direktno sa pametnog uređaja, istovremeno olakšavajući direktnu komunikaciju između uređaja i slušalica bez smetnji. Dvokanalni režim sinhronog prenosa kompanije Huawei dovodi do toga da latencija ostaje izuzetno niska – do 190ms2, što čini FreeBuds 3 savršenim bežičnim slušalicama za ljubitelje igrica koji žele trenutne akustične povratne informacije za imerzivno igranje.

Potpuno novi dizajn, inspirisan prirodom

HUAWEI FreeBuds 3 imaju zaobljenu futrolu za punjenje, koja je dizajnirana tako da lako staje u džep i jednostavno leže na dlan.

Svojim ergonomski zaobljenim oblikom i prirodnim dizajnom, HUAWEI FreeBuds 3 slušalice garantuju udobno i jednostavno nošenje, omogućavajući slušaocima da ih drže u uhu satima. Sjajno oblikovane, HUAWEI FreeBuds 3 koriste minimalistički, ali moderan dizajn, upotpunjen sjajem crne ili bele boje.

U cilju istraživanja novih oblika koji imaju estetsku, ergonomsku i akustičnu korist primenjen je Dolphin Bionic Design za HUAWEI FreeBuds 3. Inspirisan prirodnom zakrivljenošću glasne duplje delfina, dizajn fokusira i modulira zvuk. Ovo, u kombinaciji sa njegovom sposobnošću da leži malo dublje u uhu, slušaocu primetno poboljšava kvalitet zvuka.

Povezana vest:  Samsung predstavlja rešenja sistemske klimatizacije

Inteligentan pristup redukciji smetnji

Snagom HUAWEI Kirin A1 čipa premošćavamo jaz između stručnog inženjerstva čipova i veštine razvijanja visokokvalitetnog zvuka. Da bi uravnotežio ove dve propozicije, Huawei je razvio napredni audio digitalni procesor signala za Kirin A1 čip. Čip vodi industriju u frekvenciji obrade zvuka brzinom do 356MHZ. Njegov precizan 3A algoritam za smanjenje buke u realnom vremenu omogućava HUAWEI FreeBuds 3 da efikasno smanji buku iz okoline3, kako bi omogućio drugoj strani da jasnije čuje i stvorio visokokvalitetno iskustvo poziva.

HUAWEI FreeBuds 3 su prve Open-fit TWS slušalice koje u isto vreme podržavaju opciju redukcije  buke u toku poziva i smanjenje buke u realnom vremenu. Baziran na simulaciji ušnog kanala, frekvenciju i intenzitet zvuka prilagođava različitim ušnim kanalima postižući izuzetno smanjenje buke u realnom vremenu.  Dvostrukim dodirom leve slušalice za uključivanje/isključivanje ANC funkcije, i dalje možete uživati u kristalno čistom zvuku iako se nalazite u prepunom prevozu ili ste okruženi bukom u restoranu.

Studijski kvalitet zvuka – Booming Bass
Visoko precizni, osetljivi 14 mm dinamički drajver HUAWEI FreeBuds 3 pažljivo je podešen kako bi se omogućilo da se svaka nota jasno čuje. Kompleksna bas cev pametno je ubačena u svaki zvučnik. Glasnije, jače, i živahnije. Za osećaj uživanja u muzici kao u studiju.

Povezana vest:  Samsung dobio 80 nagrada na sajmu CES 2015

Celodnevno trajanje baterije

FreeBuds 3 futrola ima mogućnost bežičnog punjenja i može biti napunjena na dva načina – uz pomoć bežičnog punjača ili obrnutim bežičnim punjenjem4. Zahvaljujući visoko-efikasnoj upotrebi energije Kirin A1 čipa, HUAWEI FreeBuds 3 vam omogućavaju 4 sata slušanja uz samo jedno punjenje i 20 sati slušanja uz upotrebu futrole za punjenje5.

  1. Ažuriranje HOTA može da podržava dvokanalni sinhronizovani prenos
  2. Podaci zasnovani na rezultatima ispitivanja iz laboratorija HUAWEI i HUAWEI pametnih telefona sa EMUI10 ili novijom verzijom.
  3. Podaci zasnovani na rezultatima ispitivanja iz HUAWEI laboratorije. Stvarni rezultati mogu se razlikovati zbog razlika u veličini ušiju, strukturi ušnih kanala, nošenju, a na njega utiče i status ž
  4. Obrnuto punjenje zahteva posedovanje Huawei pametnog telefona s funkcijom obrnutog punjenja i punjač
  5. Podaci zasnovani na rezultatima ispitivanja iz HUAWEI laboratorije. Po defaultu (aktivna redukcija buke nije omogućena), 50% jačine, AAC režim, na stvarno trajanje baterije utiče jačina, izvor, smetnje u okruženju, karakteristike proizvoda i navike u korišćenju.