True Wireless slušalice su pravi hit među ljubiteljima dobrog zvuka u pokretu. Bilo da slušate muziku dok trčite ili vežbate, razgovarate na putu do posla i nazad, ili se uz omiljene pesme opuštate pri probijanju kroz gradsku gužvu, lagane bežične bubice su najudobnije i najpraktičnije rešenje.

HONOR Magic Earbuds su upravo takve slušalice, kreirane da pruže vrhunski kvalitet zvuka, ali uz inovativna rešenja koja će vam svakodnevno korišćenje učiniti još praktičnijim, lakšim i udobnijim.

Jedna od najbitnijih funkcija ovog tipa slušalica je redukcija buke, koja zahvaljujući hibridnoj tehnologiji pasivne izolacije i aktivne redukcije korišćenjem internih feedback i feedforward mikrofona, na HONOR Magic Earbuds modelu dostiže čak 32dB umanjenja, pružajući tako značajno manje spoljašnjih zvukova, a više čiste muzike i jasnih razgovora.

Povezana vest:  Vežbajte na svakom terenu uz nove vodootporne Walkman uređaje

Ipak, u vašem svakodnevnom okruženju je nekada neophodno biti svestan stvari koje se oko vas dešavaju. To može biti u saobraćaju, kada prelazite neku prometnu rakrsnicu, u prevozu kada vam se neko obrati, kao i u mnogim drugim situacijama koje mogu zahtevati vašu pažnju.

Rešenje na većini sličnih modela je naravno da slušalice izvadite iz ušiju, kako biste čuli svoju okolinu, ali je HONOR na Magic Earbuds slušalicama primenio daleko elegantnije rešenje koje će vam omogućiti da na jedan dodir izaberete da li želite visoku izolaciju, ili da čujete svoju okolinu.

Povezana vest:  Porast sadržaja koji prikazuje seksualno zlostavljanje dece, više od 80% žrtava su mlađi od 13 godina

U pitanju je opcija nazvana Awareness Mode, koja je jedan od tri izbora koji vam sa ovim slušalicama stoji na raspolaganju – pasivna izolacija poput klasičnih bubica, hibridna izolacija sa izvanrednih 32dB umanjena ili Awareness Mode u kome ćete čuti apsolutno sve oko sebe.

Ovo je moguće zahvaljujući sistemu mikrofona koji analizirajući spoljašnji zvuk, umesto njegovog umanjenja zapravo pušta ono što dolazi spolja u slušalicu, zaobilazeći na taj način pasivnu izolaciju i pružajući vam utisak da slušalice uopšte i nemate u ušima.

Povezana vest:  Zaštita vozila: kompanija Kaspersky predstavlja prilagođeno threat intelligence izveštavanje za automobilsku industriju

Najbolje od svega je što, zahvaljujući kontrolama na dodir koje se nalaze na svakoj od dve Magic Earbuds slušalice, izbor željenog moda možete učiniti jednostavnim dodirom, prelazeći tako iz totalne zvučne izolacije u potpunu svesnost svog okruženja u trenutku i bez potrebe za uklanjanjem slušalica iz uveta.

Sigurni smo da kada jednom probate ovu funkciju nema povratka na staro, jer su uz vrhunski kvalitet zvuka, udobnost i jednostavnost korišćenja koje vam dozvoljavaju potpunu slobodu i fokus na uživanje u zvuku, najbolje preporuke za nabavku Honor Magic Eabuds.