Rad od kuće i uopštena promena životnog stila u proteklim mesecima, dovela je do toga da se mnoge poslovne i privatne obaveze obavljaju online. Iako je razvijanje i korišćenje m-bankinga poslednjih godina sve učestalije, čini se da su prednosti novčanih transakcija tim putem došle do izražaja upravo tokom ove godine. Jednostavnost i brzina koju nam nudi m-banking znatno utiče na uštedu vremena prilikom vršenja transakcija, a sve što je potrebno jeste da na svom pametnom telefonu posedujete aplikaciju banke u kojoj imate račun.

Korisnicima Huawei telefona preuzimanje aplikacija za m-banking omogućeno je putem AppGallery, zvanične Huawei prodavnice aplikacija, a dolazak do njih je krajnje jednostavan. U polju za pretragu na vrhu ekrana je potrebno uneti naziv mobilne aplikacije banke i pritisnuti dugme Pretraga/Search. Već prilikom izbacivanja rezultata, AppGallery će ponuditi mogućnost instalacije.

Povezana vest:  Banca Intesa uvela prvi mobilni novčanik na domaće tržište

Na AppGallery se mogu pronaći aplikacije sledećih banaka:

  • Banca Intesa
  • Mobi banka
  • Raiffeisen banka
  • OTP banka
  • Credit agricole
  • Komercijalna banka
  • Erste banka
  • Eurobank Srbija
  • Vojvođanska banka
  • Poštanska Štedionica
  • MTS banka

Zvanična Huawei prodavnica – AppGallery svakodnevno je bogatija za nekoliko stotina aplikacija. Pored velikog broja globalnih, konstantno se dodaju i lokalne, kako bi upravo korisnici u Srbiji pronašli i uživali u što više domaćih sadržaja.  Među domaćim aplikacijama na AppGallery, Huawei korisnici mogu pronaći mobilne operatore, aplikacije medijskih portala, televizija i radija, banaka, kao i razne domaće prodavnice za online kupovinu.

Povezana vest:  3D štampač na CE&HA sajmu - maštu pretvaramo u stvarnost

Kao osnovni i najsigurniji izvor za preuzimanje aplikacija na Huawei telefonima, AppGallery poseduje brojne bezbednosne sisteme, zadužene za proveru i obradu aplikacija, kako bi korisnicima bilo omogućeno preuzimanje i korišćenje samo onih koje su bezbedne. Da bi se našle na AppGallery, aplikacije moraju da prođu kroz bezbednosni sistem od čak četiri nivoa.

Od preuzimanja desetina hiljada popularnih aplikacija korisnike deli jedan klik, a pored AppGallery, dostupan je i pretraživač Petal Search. U novom pretraživaču, koji je unapred instaliran na Huawei P40 seriji i pojavljuje kao vidžet na početnom ekranu, možete uneti naziv bilo koje željene aplikacije, a pretraživač će vam ponuditi različite izvore za preuzimanje. Ovaj praktični pretraživač dostupan je za preuzimanje sa Huawei AppGallery, pa tako i ostali korisnici Huawei telefona mogu neometano da istražuju aplikacije, vesti, fotografije i druge sadržaje koje Petal Search pretraživač nudi.

Povezana vest:  Muzika na svakom koraku – novi Sony Walkman uređaji

Istražite više uz Huawei AppGallery!