Globalni tehnološki brend Honor novim Honor Gs Pro pametnim satom omogućava modernim avanturistima da bez bojazni istražuju mogućnosti nepoznatih terena, ostajući potpuno sigurni da se ništa neočekivano neće desiti, potpuno osigurani scenarijom Honor pametnog življenja

Honor GS Pro pametni sat izrađen je da izdrži izazovna okruženja, dosežući čak do 14. podeoka skale na vojnom testu izdržljivosti MIL-STD-810G. To ga čini otpornim na niski pritisak, visoku i nisku temperarturu, sunčevo zračenje, kišu, vlagu, pesak, prašinu, duboku vodu, kao i udarce, ali i vibracije.  Svojim jedinstvenim robusnim dizajnom, Honor GS Pro prilagođen je svim terenima, prateći visoke zahteve modernih istraživača.

Povezana vest:  Apple Vam predstavlja iLife ’11 sa unapređenim iPhoto, iMovie i GarageBand aplikacijama

Široki spektar kerativinih i stilskih dizajnerskih rešenja omogućuje prilagođavanje ekrana individualnim željama korisnika, uklapajući se u svaku avanturu.

Visokoprecizni dvostruki satelitski sitem HONOR GS Pro pametnog sata donosi bezbrižnost na izazovnim putevima svojom funkcijom “Route back”. Uspešno će pokazati povratak na početnu tačku, a na vreme upozoriti na silazak sa zacrtane rute. Honor GS Pro modernim istraživačima smanjuje vreme utrošeno na prikupljanje informacija iz različitih izvora, funkcijom planiranja dana unapred. Kratki uvid u tačno vreme izlaska i zalaska sunca i meseca, faza plima i nagle promene vremena nezamenljivi su detalji koje svaki korisnik sklon istraživanjima treba da odmah da ima na uvid.

Povezana vest:  Predstavljena Huawei Mate 40 serija

Režim skijanja pametnog Honor Gs Pro sata biće neophodan za poklonike zimskih sportova. Uz pomoć njega lako se ima uvid u broj staza u okolini, maksimalna brzina, maksimalna strmina, vertiklani uspon i spust, puls i sagorene kalorije, između ostalog.

Honor GS Pro i Honor ES satovi u Srbiji će biti u prodaji od 22. oktobra. Pretprodaja je počela već 08. oktobra i produžena je do 21. oktobra u Gigatronu, Tehnomaniji, Dr Techno i Win Win radnjama po cenama od 38.990 dinara za Honor GS Pro i 16.990 dinara za Honor ES. U MTS prodajnim mestima pretprodaja važi samo za Honor GS Pro.

Povezana vest:  Samsung predstavlja brojne novitete na CE&HA sajmu

U Telenoru se sat može naručiti u pretpodaji po ceni od 40.800 dinara, a prvih 30 kupaca dobija i Honor Magic Buds slušalice.